Știrea zilei

Liderul mondial al tenisului masculin, testat pozitiv cu noul coronavirus

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează AFP, potrivit Agerpres.

Novak Djokovic este considerat responsabil pentru consecinţele organizării Adria Tour, turneu după care Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la COVID-19, alăturându-se astfel bulgarului Grigor Dimitrov şi croatului Borna Coric. În prima etapă a turneului, desfăşurată la Belgrad pe un stadion plin, publicul nu a purtat mască, iar jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, au cinat împreună fără prea multe măsuri de protecţie şi au jucat inclusiv baschet, informează Agerpres.

De asemenea, preparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, conform presei locale.

Circuitul Adria Tour a fost organizat de Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei de coronavirus.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cetăţenii ruşi au votat: Vladimir Putin va putea candida pentru încă două mandate | VIDEO

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir …