Știrea zilei

Liderii ACUM la întâlnirea cu Dodon | VIDEO

Și liderii ”ACUM” au mers la întrevederea cu Igor Dodon. Aceștia au fost însoțiți de mai mulți deputați ai partidului, însă s-au arătat orgolioși și au refuzat să dea mâna cu președintele. După aproape o oră de discuții, liderii blocului au facut declarații pentru presă.

După întrevederea cu Președintele, Maia Sandu și Andrei Năstase au menționat că au discutat despre prioritățile expuse și anterior.

”Am vorbit despre faptul că preocuparea majoră acum este eliberarea din captivitate a statului, am reamintit despre pachetul de legi depus la Parlament pentru vot și am vorbit încă o dată despre lucrurile pe care le-am prezentat astăzi și anume că Blocul ACUM este gata să-și asume, după votarea acestui pachet de legi, responsabilitatea de guvernare. ”, a spus Maia Sandu, deputat blocul ACUM.

”Am spus că suntem deschiși pentru a discuta cu toți deputații din parlament și alte propuneri ce ar viza lupta anticorupție, să vorbim cu fiecare deputat pentru a scoate statul din captivitate” astfel încât pachetul nostru de acte legislative să…” a menționat deputatul blocului ACUM, Andrei Năstase.

La sfârșitul întrevederii, Igor Dodon a mai venit cu un mesaj către cele trei formațiuni.

”Vreau să anunț că pentru a motiva în continuare partidele să înceapă o discuție, vreau să invit președinții acestor trei partide împreună pentru data de 2.04.2019 ora 12:00 în această instituție.”, a menționat președintele RM, Igor Dodon.

Șeful statului speră că până la data de două aprilie formațiunile chemate la dialog se vor întâlni în vederea creării unei majorități parlamentare.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

O coloană cu ajutor umanitar a pornit spre Ucraina. R. Moldova își ajută vecinii să lichideze consecințele inundațiilor

O coloană formată din mai multe autospeciale a pornit astăzi spre Ucraina. Guvernul Republicii Moldova …