Știrea zilei

Lev Leșcenko, în stare extrem de gravă după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Unii artiști din Rusia neagă informația | VIDEO

Renumitul cântăreț rus Lev Leșcenko ar fi diagnosticat cu noul coronavirus. Despre asta scrie portalul Telegram- Canal 112. Potrivit publicației, medicii au anunțat că starea de sănătate a artistului este extrem de gravă, întrucât boala i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Leșcenko ar fi fost transferat în secția de reanimare, după ce a început să se sufoce și să aibă dificultăți de respirație. Totuși, prietenul și colegul artistului, Vladimir Vinokur, a negat informațiile și spune că artistul se simte bine și a fost transferat la Terapie Intensivă pentru o procedură planificată.

În data de 12 martie, Leșcenko a revenit dintr-un turneu desfășurat în Canada și SUA. La întoarcere, el a respectat regimul de autoizolare. Acum două zile însă, Lev Leșcenko și soția au fost internați la un centru medical din Kommunarka, cu suspiciune de pneumonie. Potrivit altor portale de știri însă, rezultatele testulului pentru COVID-19 ar urma să fie cunoscute în seara zilei de astăzi sau mâine.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Celebrul compozitor italian Ennio Morricone a murit. Anunțul familiei

Compozitorul italian Ennio Morricone, celebru pentru coloanele sonore a numeroase filme, a încetat din viaţă …