Știrea zilei

Noi detalii în cazul șoferului unui microbuz de rută din Chișinău, filmat cum se uită pe o rețea de socializare | VIDEO Update

Naviga pe internet în timp ce transporta pasageri. Este fapta a unui șofer de pe ruta de microbuz cu numărul 120 din capitală, care a fost surprins de un pasager cum își verifica rețelele de socializare în timp ce conducea. Imaginile video au devenit virale. Potrivit poliției, șoferul și-a recunoscut vina.

Din imaginile video se vede cum șoferul era cu o mână pe maneta schimbătorului de viteze, iar cu cealaltă verifica ce a mai apărut nou pe rețelele de socializare. Preț de câteva secunde volanul a rămas fără control. Din imagini se mai vede că cea mai mare atenție era la telefon și nu la drum. Poliția de Patrulare a identificat șoferul, care a și fost pedepsit.

DIANA FETCO, șefa Serviciului Relații cu Publicul al INP:

„INP s-a autosesizat în acest caz, șoferul a fost deja identificat și în câteva minute urmează să ajungă la sediul brigăzii de patrulare pentru ai fi aplicată sancțiunea. Acesta imediat și-a recunoscut încălcarea și urmează să achite o amendă de 600 de lei și trei puncte de penalizare. Comportamentul respectiv la volan nu este categoric tolerat de INP și nu vom admite ca viața a zeci de oameni să fie pusă în pericol.”

Inspectoratul Național de Patrulare roagă șoferii să conducă responsabil autovehiculele și să țină cont de regulile de circulație.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Exclusiv: Detalii tulburătoare, povestite de moldoveni stabiliți în Italia | VIDEO

Oameni panicați, izolați în case, rafturi goale prin magazine și criză de măști în farmacii. …