Știrea zilei

La solicitarea telespectatorilor, serialul „Patria Mea ești Tu!” revine pe micile ecrane | VIDEO

Îndrăgitul serial turcesc „Patria Mea ești Tu!” revine pe micile ecrane. La solicitarea telespectatorilor noștri, pelicula va fi difuzată din această seară la postul nostru de televiziune. Serialul reprezintă o dramă istorică despre dragoste, trădare și cruzime, în timpul căderii Imperiului Otoman. În rolul principal este unul dintre cei mai iubiți actori ai telespectatorilor din Moldova, Halit Ergench, cel care a jucat rolul lui Suleiman Magnificul. Serialul va putea fi urmărit de luni până vineri, începând cu ora 19 și 30 de minute.

„Patria Mea ești Tu” este un serial istoric, care dezvăluie telespectatorului cursul dur al evenimentelor militare din Turcia, din anul 1918. Eroii principali sunt forțați să-și părăsească familiile, pentru a merge la război. Dzhevdet – căpitan experimentat al armatei turce, merge pe front pentru a-și proteja patria. În Izmir, orașul natal, îl așteaptă soția, Aziza, împreună cu cele două fiice mici și bătrâna mamă. Pe umerii soției, rămân toate responsabilitățile familiei. Se pare, însă, că dragostea nebună pe care i-o poartă soțului o ajută să se descurce singură, chiar dacă războiul ia amploare.

Dzhevdet, protagonistul, are un prieten bun pe nume Tevfik, care era, demult, îndrăgostit, în secret, de Aziza. Așadar, în absența soțului, Tevfik, făcea tot posibilul să o cucerească, venind la ea sub pretextul de a o ajuta cu treburile bărbătești. În sinea lui, Tevfik, făcea tot posibilul să o cucerească, venind la ea sub pretextul de a o ajuta cu treburile bărbătești. În sinea lui, Tevfik, îi dorea moartea lui Dzhevdet, dorind să se căsătorească cu frumoasa lui soție. Astfel, multe încercări, necazuri și suferințe au pus la încercare familia lor, însă Aziza le-a făcut față cu demnitate.

Interesant este, că rolul soției în film este jucat de soția lui Halit Ergench în viața reală – Berguzar Korel, ceea ce face ca dragostea dintre ei doi să fie și mai înflăcărată și covârșitoare, reușind să treacă dincolo de ecrane și să atingă inimile tuturor telespectatorilor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cetățenii R. Moldova nu mai au voie să intre în Italia, nici măcar cu 14 zile de carantină | VIDEO

Italia şi-a închis graniţele pentru persoanele care vin din 13 ţări, printre care și Republica …