Știrea zilei

Judecătoria Chișinău a respins ca inadmisibilă cererea depusă de către Viorel Morari | VIDEO update

Judecătoria Chișinău, cu sediul Râșcani, a respins, ca fiind inadmisibilă, cererea procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, privind anularea deciziei procurorului general Alexandru Stoianoglo, prin care acesta l-a suspendat din funcție pentru o lună și l-a delegat la Procuratura Generală pe durata efectuării unui control la Procuratura Anticorupție.

Decizia în acest sens a fost luată pe motiv că ordinul procurorului nu a fost contestat la Procuratura Generală. Amintim că Stoianoglo a semnat două dispoziții prin intermediul cărora a dispus efectuarea unui control complex al activității Procuraturii Anticorupție și Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, cu suspendarea șefilor din funcții.

Solicitat de postul nostru de televiziune, Viorel Morari a declarat că nu are decât să execute decizia instanței de judecată, întrucât termenul de suspendare este pentru 30 de zile și nu va reuși să conteste decizia primei instanțe la Curtea de Apel

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Locuitorii capitalei vor fi obligați să depoziteze selectiv deșeurile voluminoase

Mobilierul, resturile de mobilier, obiectele de uz casnic, deșeurile de echipamente electrice și electronice nu …