Știrea zilei

Ion Ceban: „Spații Verzi în Chișinăul de mâine” | VIDEO

Ion Ceban candidat la funcția de primar al capitalei își propune să amenajeze spațiile verzi pentru confortul chișinăuienilor, după ce va ajunge la conducere. Despre acest lucru a anunțat socialistul în cadrul unei conferințe de presă.

Ion Ceban a declarat că își dorește ca toate parcurile și locurile de odihnă din capitală să fie verzi, să arate frumos amenajate și să fie confortabile pentru toate vârstele. Prioritare vor fi Parcul „La Izvor”, pădurea de la Râșcani, aleea Mircea cel Bătrân, dar și Parcul „Alunelul”.

Totodată el a spus că este deranjat de faptul că o bună parte din lucruri au rămas fără atenție și neschimbate.


ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM: ”Vreau să vă asigur că în patru ani de zile, toate parcurile din Chișinău vor arăta absolut diferit de ceea ce avem la momentul de față. Toate vor fi amenajate, toate vor fi curate, toate vor fi pentru toți, pentru cei de la vârstă mică până la cei de vârstă mare.”, a declarat Ceban.

Totodată, Ceban a spus că își propune ca și toate bazinele acvatice să fie curățate și renovate, însă pentru aceasta își dorește ca suma alocată pentru spațiile verzi din Chișinău să fie dublată și să constituie 150 de milioane de lei.

În contextul în care Ceban a fost obligat de instanța de judecată să excludă imaginea personalității istorice – domnitorul Ștefan cel Mare și Sfânt – din toate materialele electorale, în cadrul conferinței, candidatul la funcția de primar a menționat că imaginea de pe panourile folosite la acest eveniment deja a a fost modificată în conformitate cu legea, iar în cel mai apropiat timp toate panourile vor fi schimbate.


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Reacția CEC la acuzațiile lui Codreanu: Sunt nefondate și conțin subtext politic

În contextul recentelor acuzații apărute în mass-media că instituția ar fi politizată și nu ar …