Știrea zilei

Ion Ceban și Andrei Năstase și-au exprimat opțiunea de vot | VIDEO update

Cei mai ”vânați” la secțiile de votare de către massmedia au fost în această dimineață candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban și Andrei Năstase. Cei doi susțin că au votat pentru un oraș modern, cu drumuri și infrastructură dezvoltată, dar și condiții mai bune pentru locuitori. La fel, concurenții se așteaptă ca viitorul primar să fie cu gândul la oameni și oraș, și mai puțin la politică.

Primul din cei doi candidați care a venit la secția de vot a fost candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase. Acesta nu a venit singur, ci împreună cu soția.

ANDREI NĂSTASE, candidat la funcția de primar al mun. Chișinău, Blocul ACUM: Am votat pentru principiile și valorile în care cred. Am votat pentru oamenii din Chișinău și din suburbii. Am votat pentru dreptul nostru al tuturor la o viață mai bun ă, la bunăstare, echitate socială, într-o societate liberă de minciună. MUSCĂ Am votat cu certitudinea că de această dată nimeni nu va mai îndrăzni și nu va mai reu și să ne fure decizia, să ne fure votul așa cum au făcut-o anul trecut.

Mai târziu, la o altă secție secția de vot din Chișinău s-a prezentat și candidatul PSRM, Ion Ceban. Și acesta a venit împreună cu soția.

ION CEBAN, candidat la funcția de primar mun. Chișinău din partea PSRM: Am votat pentru drumuri mai bune, pentru trotuare bune, pentru parcuri amenajate și curate, pentru lacuri curățate și râuri curățate, pentru ca să nu existe miros neplăcut în capitală. Pentru o capitală care să fie administrată profesionist.

Locuitorii capitalei spun că și-au dat votul pentru un oraş modern şi un viitor mai bun și își doresc un primar al faptelor, nu al vorbelor.

Să trăim altfel, Chișinăul să fie altfel.

Viitorul primar va avea mult de lucru – începând cu repararea drumurilor și trotuarelor, și terminând cu toate celelalte.

Îi doresc să muncească cât mai mult pentru oraș și mai puțin să vorbească.

Am votat pentru ca să trăim mai bine. Am votat pentru un gospodar al orașului, care să nu facă promisiuni deșarte.

Să fie construite drumuri, oamenii să trăiască mai bine. Vrem ca orașul să fie frumos și să ne simțim în siguranță.

În primul tur de scrutin, socialistul Ion Ceban a obținut 40,16% din sufragii, iar candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase – 31,1 la sută din voturile chișinăuienilor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova. Chicu: Dacă continuăm să fim iresponsabili, vor muri mulți | VIDEO

Pandemia de coronavirus ia amploare, iar numărul celor infectați crește de la o zi la …