Știrea zilei

Ion Ceban promite să deschidă cantine sociale în fiecare sector din Chișinău și chiar în suburbii | VIDEO

Candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, promite să deschidă cantine sociale în fiecare sector din Chișinău și chiar în suburbii. Potrivit lui, acestea vor fi construite și vor funcționa cu ajutorul parteneriatelor publice private, dar și străine.

Ceban susține că, în prezent, nu există cantine sociale înființate de administrația publică locală.

Este regretabil astăzi că statul, pe de o parte, dar și municipalitatea încă nu poate asigura un nivel foarte bun a persoanelor nevoiașe, a declarat ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM.

00.05.42.02 Vrem ca aceste cantine să fie create cu suportul municipalității, nu doar agenții privați să participe și să vedem și modalitățile de parteneriat privat public în acest sens. 00.05.54.13)

Concurentul electoral a mai menționat că intenționează să formeze o echipă care să se ocupe de atragere banilor din exterior.

O să am o echipă de oameni care se vor ocupa în exclusivitate de atragerea finanțărilor din exterior, dar și comunicarea cu agenții economici, aici din municipalitate, pentru a crea diferite proiecte și programe, sau a le dezvolta pe cele existente, a mai declarat ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM

În prezent, de prânzuri calde beneficiază în jur de 10 mii de persoane din Chișinău. Costul unui prânz este de 28 de lei, care sunt acoperiți din bugetul consiliului municipal.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tauber către Dodon: Fiți sincer cu propria persoană și recunoașteți că calea dumneavoastră este un exemplu clasic de trădare și corupție politică. Dați-vă demisia | VIDEO

Partidul Politic ”ȘOR” cere demisia președintelui Igor Dodon și pledează pentru organizarea alegerilor prezidențiale anticipate. …