16 octombrie 2019, miercuri
Știrea zilei

Ion Ceban promite să deschidă cantine sociale în fiecare sector din Chișinău și chiar în suburbii | VIDEO

Candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, promite să deschidă cantine sociale în fiecare sector din Chișinău și chiar în suburbii. Potrivit lui, acestea vor fi construite și vor funcționa cu ajutorul parteneriatelor publice private, dar și străine.

Ceban susține că, în prezent, nu există cantine sociale înființate de administrația publică locală.

Este regretabil astăzi că statul, pe de o parte, dar și municipalitatea încă nu poate asigura un nivel foarte bun a persoanelor nevoiașe, a declarat ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM.


00.05.42.02 Vrem ca aceste cantine să fie create cu suportul municipalității, nu doar agenții privați să participe și să vedem și modalitățile de parteneriat privat public în acest sens. 00.05.54.13)

Concurentul electoral a mai menționat că intenționează să formeze o echipă care să se ocupe de atragere banilor din exterior.

O să am o echipă de oameni care se vor ocupa în exclusivitate de atragerea finanțărilor din exterior, dar și comunicarea cu agenții economici, aici din municipalitate, pentru a crea diferite proiecte și programe, sau a le dezvolta pe cele existente, a mai declarat ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM


În prezent, de prânzuri calde beneficiază în jur de 10 mii de persoane din Chișinău. Costul unui prânz este de 28 de lei, care sunt acoperiți din bugetul consiliului municipal.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Năstase vine cu un îndemn către cetățeni | VIDEO

Cu doar câteva zile înainte de alegeri, candidatul la funcția de primar al capitalei, Andrei …