Știrea zilei

Ion Ceban promite că, în patru ani, va majora veniturile locale până la 22 de miliarde | VIDEO

Ion Ceban, candidatul la postul de primar al municipiului Chișinău din partea Partidului Socialiștilor, făcând totalurile campaniei electorale, a spus că, dacă va veni la cârma primăriei, va reuși să crească bugetul municipal de 1,5 ori.

Ion Ceban s-a adresat cetățenilor, pentru ca, încă o dată, să-și prezinte programul său electoral pentru dezvoltarea Chișinăului. Potrivit acestuia, pentru implementarea întregului proiect în termen de 4 ani, va fi nevoie de aproximativ 30 de miliarde de lei.

Bugetul Chișinăului este de aproximativ 4 miliarde de lei. Dacă înmulțim cu 4, obținem 16, adică, nicidecum nu vom avea minus. Dimpotrivă, este posibil de a crește veniturile bugetare din contul resurselor locale. Respectiv, pe parcursul acestor 4 ani, noi vom majora veniturile locale până la minimum 22 de miliarde, venituri locale și respectiv cheltuieli, în plus vom atrage 8 miliarde de lei, declară ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM.

Programul candidatului include și construcția unei șosele de centură, proiect planificat de PSRM și la pecedentele alegeri, însă care așa și nu a fost implementat. Astăzi, Ion Ceban a spus că centura va apărea în municipiul Chișinău în termen de 7 ani. La fel, politicianul a îndemnat cetățenii să vină la urne pe data de 20 octombrie, pentru a evita derularea unui al doilea tur al alegerilor locale, dar și pentru a economisi banii statului pentru alte proiecte importante.

Vreau să vă chem la alegeri pe data de 20 octombrie, pentru a nu avea nevoie de un al doilea tur. Acest lucru este real. Putem economisi 8 milioane de lei pentru a implementa unele dintre proiectele pe care le-ați văzut, a mai adăugat ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM.

Ion Ceban a mai promis că dacă va câștiga toate proiectele propuse vor deveni agenda sa în calitate de primar.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Măsurile luate de Chișinău sunt extinse în stânga Nistrului

Toate măsurile întreprinse de autoritățile de la Chișinău sunt extinse în stânga Nistrului. Viceprim-ministra pentru …