Știrea zilei

Inundații puternice în Odesa. Mașini smulse și înghițite de ape | VIDEO

Orașul Odesa din Ucraina este inundat în urma ploilor torențiale care au avut loc zilele trecute. Șuvoaiele puternice au distrus totul în cale.

Numeroase străzi au fost inundate, iar șoferii au rămas blocați pe drumuri. Și pietonii au fost surprinși de viituri, iar transportul public a circulat cu dificultate.

Au fost inundate străzile din centrul orașului, Balkovskaya, Srednefontanskaya, Primorskaya, Privoz și Arcadia. În zona Peresyp, trapa a fost smulsă. Din cauza vremii, copacii au fost dărâmați, iar în apropierea localității Odesa locuitorii au văzut o tornadă. Canalizațiile nu fac față puhoaielor, iar gurile de canalizație sunt date la o parte. Autoritățile au scos în teren 34 de echipe speciale, care urmează să deblocheze canalizațiile, astupate de gunoi.

De asemenea, mai multe linii de tramvai au fost suspendate. Totodată, au fost înregistrate mai multe accidente rutiere. Autoritățile locale au anunțat că din cauza vremii rele, transportul public va circula mai greu. Totodată, oficialii i-au îndemnat pe localnici, dar și pe turiști să stea în casă în aceste zile, care urmează să deblocheze canalizațiile, astupate de gunoi. De asemenea, mai multe linii de tramvai au fost suspendate.

Totodată, au fost înregistrate mai multe accidente rutiere. Autoritățile locale au anunțat că din cauza vremii rele, transportul public va circula mai greu. Totodată, oficialii i-au îndemnat pe localnici, dar și pe turiști să stea în casă în aceste zile, cât este în vigoare avertizarea de furtună si vijelii, emisă de meteorologi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un deputat iranian oferă 3 milioane de dolari „cash” pentru uciderea lui Donald Trump

Un deputat iranian a anunţat o recompensă de 3 milioane de dolari pentru „oricine îl …