Știrea zilei

Intoxicație în masă la un gimnaziu din Comrat. Peste 30 de copii, în stare gravă la spital | Update

Douăzeci de copii au ajuns la spital în stare gravă, după ce s-ar fi intoxicat cu mâncare la cantina gimnaziului din localitatea Cioc-Maidan, din raionul Comrat.

Sursele Deschide.MD din teritoriu ne-au comunicat că este vorba despre douăzeci de copii cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani, elevi în clasele V-a și a VI-a gimnaziului din satul Cioc-Maidan.

Aceștia au fost transportați în stare gravă, dar stabilă, la Spitalul de boli infecțioase din municipiul Comrat fiind diagnosticați cu intoxicație alimentară.

Aceleași surse au ținut să menționeze că elevii ar fi consumat produse de proastă calitate la cantina gimnaziului.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale s-a sesizat pe cazul intoxicației alimentare în masă din cadrul gimnaziului din satul Cioc-Maidan, Comrat. Viorica Dumbrăveanu a solicitat acordarea asistenței medicale copiilor internați și la necesitate transferați în cadrul instituțiilor medicale republicane, cât și verificarea stării de sănătate a tuturor copiilor din gimnaziu, a profesorilor și altor angajați ai instituției. Menționăm că, la moment sunt internați peste 30 elevi, starea lor este gravă-medie, dar stabilă.

UPDATE// Comrat: Numărul copiilor intoxicați și spitalizați a crescut. 120 de elevi, examinați

Comrat: Numărul copiilor intoxicați și spitalizați a crescut. 120 de elevi, examinați

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Aeroportul Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea Aeronautică Civilă | VIDEO

Compania Avia Invest, concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea …