Știrea zilei

Întâmpină primăvara împreună cu Televiziunea Centrală și Orhei TV și câștigă o vacanță în Tunisia! | VIDEO

”Întâmpină primăvara împreună cu noi!” – este genericul unui nou concurs, desfășurat de postul nostru de televiziune. Tot ce trebuie să faceți este să fiți atenți și să răspundeți corect la întrebările apărute în timpul emisiilor de la Televiziunea Centrală și Orhei TV. Zilnic vor fi aleși învingători, iar la sfârșitul lunii va fi desemnat marele câștigător, care va obține o vacanță pentru două persoane la mare în Tunisia. Mai multe detalii despre concurs, vedeți în subiectul ce urmează.

Dacă nu ați decis încă unde doriți să mergeți în acest an în vacanță sau nu doriți să colindați agențiile de turism, stați cu ochii pe noi și aveți posibilitatea să câștigați un bilet pentru două persoane spre însorita Tunisie. Televiziunea Centrală și Orhei TV dau startul unui nou concurs cu genericul ”Întâmpină primăvara cu noi!”

Condițiile de participare sunt simple. Pe tot parcursul lunii martie, urmăriți cu atenție programele noastre, de luni până vineri și răspundeți corect la întrebările care vor apărea pe ecran.

Răspunsurile pot fi trimise la numărul de telefon 062001594, prin mesaje directe expediate pe paginile oficiale ale posturilor noastre de televiziune dar și pe rețelele de socializare. Cei care vor fi atenți și vor răspunde corect, vor putea obține daruri de preț.

Câștigătorii vor fi aleși zilnic de către un sistem automatizat. Iar la final de martie va fi ales cel care va intra în posesia premiului mare – o călătorie pentru două persoane la mare în Tunisia.

Așadar, urmăriți Televiziunea Centrală și Orhei TV. Nu ratați șansa să vă petreceți vacanța pe malul mării! Desfășurarea diferitor concursuri a devenit o tradiție pentru noi, iar cei mai fideli telespectatori deja cunosc acest lucru. Mai ales cei care au participat la cele două loterii ale noastre cu genericul „Privește și Câștigă”. Oamenii au câștigat cadouri în valoare de sute de mii de lei și chiar două automobile.

Tombolele la care au fost oferite mașinile au fost transmise în direct din parcul de distracții Orheiland.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cadavrul unui bărbat, depistat într-un ascensor dintr-un bloc de pe bulevardul Moscovei

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 48 de ani a fost depistat într-un ascensor dintr-un …