Știrea zilei

Îngheţată ca în Thailanda – acum şi în Moldova | VIDEO

Îngheţată ca în Thailanda – acum şi în Moldova. Unii producători au adus pe piaţa locală echipament ce le permite să pregătească îngheţata chiar în faţa clienţilor. Deliciul preparat în baza rețetei thailandeze se bucură de succes în rândul cumpărătorilor.

Îngheţata este unul dintre cele mai căutate deserturi. La o simplă plimbare prin parc, peste tot poți observa oameni savurând câte o înghețată. Câțiva producători, însă, au adus pe  piaţa locală un echipament mai sofisticat, pentru o înghețată mai deosebită.

După cum ați observat … nu este o înghețată simplă. Rețeta acestui deliciu este adus tocmai din Thailanda și nu se limitează la doar câteva ingrediente.

„A fost o muncă foarte grea, am făcut foarte multe combinații, foarte multe păreri, am asortat  pe propriul gust, pe combinațiile care le-a solicitat oamenii. Care este cea mai solicitată combinație? Cea mai solicitată este banana, nutella și căpușuna. Ea este dulce, este preferată de copii, de domnișoare, mai ales de   cei care iubesc dulcele. Și mai avem o combinație interesantă, este  kivi, macaron și zmeură – pentru cei care preferă acrișorul.”

Deliciul thailandez este pregătit chiar în fața clientului, pe o plită cu răcire, iar acest  spectacol trezește interes pentru toți trecătorii.

„Utilajul unde preparam noi înghețata are minus 30 de grade celsius. Care sunt instrumentele, văd că aici aveți câteva? Din instrumente avem cleștele cu care punem rolurile, cu care luăm fructele și avem cel mai special – lopățelele cu care preparam înghețata. Ele sunt cele mai agere din tot procesul nostru.”

De cele mai multe ori servim înghețata simplă, pentru a savura la maxim gustul și aromele. Acum, aceste acestea pot fi savurate într-o combinație armonioasă, preparată în fața cumpărătorului, în doar câteva minute.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova: 332 de cazuri noi de infectare cu virusul au fost confirmate, iar 9 oameni au pierdut lupta pentru viață | VIDEO

332 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Moldova, …