Știrea zilei

INCREDIBIL. O femeie și-a ucis iubitul de 54 de kilograme, după ce s-a așezat pe el

O femeie din SUA, care și-a ucis iubitul după ce s-a așezat pe el, a pledat vinovată pentru crimă, scrie digi24.ro.

Windi Thomas, în vârstă de 44 de ani, și-a ucis iubitul, de aceeași vârstă, Keeno Butler, în casa pe care o împărțeau în orașul Eeerie, din statul Pennsylvania.

Potrivit presei locale, crima a avut loc în luna martie a acestui an.

Thomas le-a spus polițiștilor că la momentul crimei era sub influența băuturilor alcoolice și voia să cumpere cocaină. Tocmai de la droguri a început să se certe cu iubitul ei.

Thomas, care are o greutate de 136 de kilograme, l-a atacat inițial pe Butler, care cântărea doar 54 de kilograme, cu un cuțit. Femeia l-a înjunghiat în mână, apoi l-a lovit cu piciorul de lemn al unei mese. Pe urmă s-a așezat pe pieptul și gâtul bărbatului, sufocându-l.

Thomas a fost găsită vinovată și așteaptă ca judecătorii să decidă cât timp va petrece în închisoare. Pentru că și-a recunoscut crima, pedeapsa acesteia va fi cuprinsă între 18 și 36 de ani după gratii.

Sora victimei, Sandra Jean Butler, însă, spune că merita închisoare pe viață.

„Era ceva care urma să se întâmple inevitabil. Când locuiau cu mine, i-am cerut direct să nu-mi ucidă fratele”, a spus sora bărbatului.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cifre îngrijorătoare în România: 698 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Este cel mai grav bilanț de la debutul pandemiei

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 698 de cazuri noi de COVID-19 în …