11 ianuarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Închiderea sezonului estival, sărbătorit la cel mai mare parc de distracții din țară, ”OrheiLand” | VIDEO

Cel mai mare parc de distracții din țară, ”OrheiLand” a fost luat cu asalt de mii de copii și părinți. Cu prilejul închiderii sezonului estival, vizitatorii au fost distrați de animatori și îndrăgiții eroi din povești. Actorii unui teatru de păpuși din Federația Rusă au prezentat și o piesă care a fascinat publicul prezent. Și atracțiile au fost la mare căutare, mai ales că soarele a fost darnic, deasupra OrheiLand-ului.

Mii de copii cu părinții și buneii au venit la OrheiLand pentru a se distra alături de actorii unui teatru de păpuși din Rusia. Eroii celor mai îndrăgite desene animate au adus bucurie și fericire pe chipurile celor prezenți la OrheiLand!

Totul este foarte splendid. Mi-au plăcut foarte multe distracțiile care au fost și concertul de astăzi. A fost foarte interesant. 


E frumos, este extraordinar pentru copii că s-a organizat așa ceva, așa un concurs. Într-adevăr este și are unde lumea veni. 

În premieră de pe scena de la OrheiLand, spectacolul “O legendă”, care a cucerit întreaga Europă și Rusia, a impresionat și publicul de aici.

Pot să-ți dau una, mai bine du-te și bate tobele.


Ei ce să fac cu tine? Te înțeleg, dar te comporți ca un sălbatic. Poate îți lipsește ceva?

Îmi place totul aici, inclusiv această piesă. Nicăieri în lume nu este mai frumos.

Prima dată am văzut așa ceva, această piesă. 


Mie îmi plac foarte mult dinozaurul și piesa aceasta.

Bucuria celor prezenți a putut fi văzută și la atracțiile de pe teritoriul parcului de distracții. Cele mai mari cozi s-au format la roller-coaster.


O plăcere mare, extraordinară. Este pentru copii, dar și noi suntem copii la părinți. 

Sperăm că o să mai revenim. Foarte multă adrenalină și emoții pozitive. 

Cei prezenți au fost surprinși și cu o tombolă cu premii.

Parcul de distracții OrheiLand este cel mai mare centrul cultural din țară și se întinde pe o suprafață de 20 de mii de metri pătrați. Acesta a fost inaugurat la 1 iunie 2018, iar în doar doi ani, a fost vizitat de peste un milion de oameni din țară și de peste hotare. Vizitatorii au parte de multiple tobogane, zone de odihnă, havuz muzical și atracții pentru toate vârstele. Intrarea și toate atracțiile sunt gratuite.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Salariul medicilor și a personalului medical se va majora | VIDEO

Salariul medicilor și a personalului medical va crește cu 10 la sută. La finele anului …