Știrea zilei

Incendiu pe aeroportul Otopeni. Sute de pasageri au fost evacuați | VIDEO

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la un fast-food din terminalul „Plecări” al aeroportului Otopeni. Zona a fost cuprinsă de un fum dens, iar pasagerii din sălile de așteptare au fost evacuați către parter.

ISU București-Ilfov a anunțat că incendiul a fost localizat și că nu mai sunt degajări de fum. „Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului. Au fost evacuate aproximativ 200-300 de persoane”, au anunțat pompierii. Numărul persoanelor evacuate este mai mare, potrivit reprezentanților Companiei Naționale Aeroporturi București. Aceștia au transmis că în zona de îmbarcare erau 2.300 de pasageri, iar aproximativ 590 de pasageri au fost evacuați din zona de restaurante. CNAB a precizat că traficul aerian se desfășoară normal, dar și că se fac verificări pentru a se stabili cauza incendiului.

”Incendiu la un fast-food din terminalul Plecări-Aeroport Otopeni. Acţionează pompierii ISUBIF şi firma privata de pompieri de la aeroport”, a transmis, duminică, ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate, în zonă este fum dens, dar nu sunt persoane rănite. ”S-au constituit echipe de cautare-salvare si pentru evacuarea persoanelor către zona parterului. A fost identificat locul focarului. Acţionează trei autospeciale de stingere, 2 SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Martorii spun că este vorba despre un mic incendiu, în urma căruia, însă, zona a fost cuprinsă de fum.

libertatea.ro

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grav accident în Chișinău. Pasagerul aruncat peste geam, iar mașina făcută zob | FOTO

O mașină a fost transformată într-un morman de fiare, după ce a fost implicată într-un …