Știrea zilei

Incendiu într-un hotel din centrul capitalei: Două persoane, spitalizate | VIDEO Update

Două persoane au avut de suferit în urma incendiului produs în această dimineață într-un hotel din centrul Capitalei. Pentru localizarea focului a fost nevoie de intervenția a patru autospeciale.

La un hotel situat pe strada Vlaicu Pârcălab din capitală, flăcările care au izbucnit azi dimineață nu numai că au provocat daune materiale, distrugând bunurile dintr-o cameră, ci și au  făcut să ajungă la spital două persoane.

Una dintre ele, cu arsuri de peste 20% din suprafața corpului, a ajuns la spitalul ”Toma Ciorbă”,  în secția de Terapie Intensivă, fiind în stare gravă, dar stabilă. Cea de-a doua persoană a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal ”Sfânta Treime”, manifestând simptome de intoxicaţie cu monoxid de carbon. Și starea acesteia este stabilă. Din spusele medicilor, însă, persoanele vor  rămâne, deocamdată, sub supravegherea lor. Potrivit ofițerului de presă al IGSU, cauza producerii incendiului încă nu se cunoaște.

LILIANA PUȘCAȘU, ofițer de presă IGSU: „La fața locului au fost îndreptate 4 autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că o cameră dintr-un hotel de la etajul șase este cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit lichidarea și localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire.”

Liliana Pușcaș ne-a mai spus că în urma incendiului, focul a afectat bunurile materiale din camera cuprinsă de flăcări. Totodată, un bărbat s-a ales cu arsuri de gradul I pe mâini şi faţă, iar o femeie – cu o intoxicaţie uşoară, aceștia fiind transportați la spital.

Administrația hotelului nu a dorit să ofere mai multe detalii echipei noastre de filmare. Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Măsura izolării pentru 14 zile, suspendată temporar pentru toate persoanele care intră în România

Ambasada României în Republica Moldova informează că măsura izolării la domiciliu/ carantinării instituționalizate se suspendă …