22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Incendiu în Chișinău. O femeie a murit, iar trei copii au fost transportaţi la spital | FOTO

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de astăzi, 22 ianuarie, într-un bloc locativ cu cinci niveluri de pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al capitalei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:16.

Potrivit datelor înregistrate, un apartament cu 2 camere de la etajul 3 a luat foc. La fața locului au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție. Ajunși pompierii au stabilit cu flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale învechite păstrate în locuință.

În cel mai scurt timp angajații IGSU au reușit evacuarea mai multor persoane din apartamentele vecine. Totodată, în timpul intervenției, salvatorii au evacuat o femeie în vârstă de 73 de ani din interiorul apartamentului afectat de foc.

Victima s-a ales cu arsuri și a fost transportată în mod de urgență la spital. Potrivit IGSU, incendiul a fost lichidat la ora 07:12, iar în urma arderii au fost distruse mai multe bunuri materiale învechite din două odăi.

Trei minori din apartamentul vecin s-au intoxicat cu produsele de ardere și au fost preluați pentru îngrijiri medicale la Institutul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Șofer din Chișinău, filmat cum voia să calce un pieton | VIDEO

O mașină a fost surprinsă cum încearca intenționat să lovească un pieton pe o stradă …