Știrea zilei

Incendiu de amploare la un spital din Germania: Cel puțin un mort,zeci de răniți și oameni în stare foarte gravă | VIDEO Update

Cel puțin o persoană a murit și alte 72 au fost rănite în urma unui incendiu care a izbucnit azi noapte într-un spital din orașul german Düsseldorf . Potrivit presei străine, flăcările au pornit de la etajul 2, unde era internat un pacient care a murit, iar mai apoi s-au extins la celelalte 5 etaje.

Bărbatul decedat era un pacient al spitalului, în vârstă de 77 de ani, scrie mediafax.ro. Ce ține de cele 72 de persoane rănite, 11 sunt în stare foarte gravă, şapte dintre acestea fiind în pericol mortal, iar restul persoanelor rănite au fost intoxicate cu fum.

Doi dintre pacienţii aflaţi în pericol de moarte au fost transportaţi de urgenţă la o clinică specială din oraşul Gelsenkirchen, iar restul vor fi transportaţi la o altă clinică din oraşul Aachen.

Flăcările au izbucnit în spitalul Marien din districtul Pempelfort. Conform primelor informaţii, momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

În SUA au început primele teste pe oameni pentru un medicament împotriva coronavirusului

Oficialii americani din domeniul Sănătății au anunțat marți că au început primele teste clinice pentru …