28 martie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Încă un lider al Platformei DA părăsește organele de conducere ale formațiunii: Un partid nu se ține doar pe discursurile unui lider | VIDEO update

Deputatul Arina Spătaru și-a dat demisia din calitatea de membru al Biroului Politic Permanent al Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”. Despre aceasta a anunțat parlamentara într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„Am decis să-mi dau demisia din calitatea de membru al Biroului Politic Permanent al Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”, să plec din organul de conducere, în care vocea mea în perioada iulie-septembrie a anului curent nu a fost auzită şi nu a avut nicio valoare”, a menționat Arina Spataru. Totodată, Spataru a vorbit despre  motivele disfuncționalității biroului, printre care, citez: ”Un partid nu se ține doar pe discursurile unui lider, un partid se ține pe membrii lui, oamenii din teritoriu. Cel mai dureros este faptul că acești oameni, care au fost alături de PPPDA în perioade grele, ACUM sunt ignorați, în favoarea celor care până acum  au stat în tufișuri”, citat încheiat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Șeful MAI: În zilele următoare am putea interzice în general ieșitul în stradă

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, susține că, în următoarele zile, autoritățile Republicii Moldova ar putea …