Știrea zilei

Încă un deputat PD părăsește formațiunea și se alătură grupului „Pro Moldova

Deputatul PD Gheorghe Braşovschi a anunțat că părăsește formațiunea și fracțiunea din Parlament. El a afirmat că decizia a fost luată ca urmare a utimelor evoluţii în PD și este una foarte grea, dar asumată.

„În ultimii ani, în echipa Partidului Democrat am reuşit să facem multe lucruri frumoase, să realizăm fapte concrete şi să aducem încrederea oamenilor în viitor. Din păcate, în prezent, nu mai am o susţinere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncesc în această direcţie. Pentru a putea realiza, în continuare, angajamentele asumate faţă de cetăţeni, am decis să mă alătur colegilor mei din grupul parlamentar PRO MOLDOVA, condus de Andrian Candu”, a scris deputatul pe Facebook.

La rândul său, președintele fracțiunii PD, Dumitru Diacov susține că Gheorghe Brașovschi l-a anunțat că pleacă din partid. „Cu lacrimi în ochi, cerându-și scuze, mi-a spus că părăsește fracțiunea și se alăturp grupului Candu. Am încercat să-i lămuresc, să-l conving. Am înțeles că totul deja e rezolvat. A plâns el, am plâns și eu! Mare tragedie! Când înțelegi și nu poți face nimic!”, a afirmat Diacov.

Amintim că șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, au anunțat că părăsesc PD și formează grupul „Pro-Moldova”, acuzând conducerea formațiunii de faptul că ar negocia o alianță cu PSRM.

radiochisinau.md

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Scrisoare către procurorul general: Andronachi și nașul lui Dodon falimentează Metalferos

O scrisoare anonimă, care ar fi semnată de acționari minoritari ai companiei Metalferos, a fost …