Știrea zilei

Încă un „crater” a apărut pe una din cele mai aglomerate străzi din Chișinău | VIDEO update

După ploi, în pădure apar ciupercile, iar în Chișinău craterele în asfalt. De dimineață șoferii care circulau pe strada Armenască și pe strada Grenoble din capitală s-au trezit cu surprize neplăcute.

Pietrisul și nisipul pe care trebuia să stea asfaltul a fost luat de apă, iar în  mijlocul drumului a apărut câte un crater de toată frumusețea.

Primul crater s-a format la intersecția străzilor Armenească și 31 august. Acesta este chiar lângă o gură de canalizare care a fost reparată recent. Ca să nu mai dea peste ea, șoferii au marcat locul unde se află gaura cu o creangă. Oamenii se arată foarte indignați de starea drumurilor și dacă unii mai au putere de glume, alții spun că le este chiar frică  să meargă pe așa  asfalt.

–  Aur !!! – Da dacă sincer ? – E foarte rău.

Așa-i primarul !

– Măcar niște pietriș trebuie de pus că e strașnic de mers pe drum.

– Moldovenii rabdă, de asta și drumurile sunt rele.

Un alt crater de mărimea unei anvelope a apărut și la intersecția străzilor Petre Ungureanu și Grenoble. Și de această dată, unica avertizare pentru șoferi este o creangă pe care au pus-o tot  cei care au dat peste groapă.

– Eu sper că totuși primăria o să atragă atenția și o să le repare pentru că aici foarte  mulți oameni locuiesc.

– Așa e asfaltul, ce să faci… Așa sunt tehnologiile.

Reamintim că în urma ploilor de zilele trecute mai multe străzi din Capitală au fost inundate.  Apa a adus pietre, nămol și alte obiecte, fiind îngreunată deplasarea transportului. Astfel, asfaltul de pe strada Ion Creangă din Capitală a fost pur și simplu măturat de ploaie, iar în alte sectoare oamenii au fost nevoiți să intre în mașini pe fereastră.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cum pot moldovenii din străinătate să ajungă acasă cu avionul. Anunțul Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu precizări despre organizarea curselor charter excepționale …