Știrea zilei

Încă o mașină înghițită de asfaltul capitalei | VIDEO Update

Atenţie la asfaltul proaspăt turnat, s-ar putea să vă treziţi că vă fuge pământul de sub picioare! Faptul că drumurile Chișinăului întind la maxim nervii şoferilor e deja de notorietate, iar problemele pare să nu dispară, iar că în multe locuri lucrările au fost făcute de mântuială o dovedeşte şi o întâmplare petrecută în după amiaza zilei de ieri pe strada Ion Creangă, în sectorul Buiucani al capitalei.

De această dată, un camion, care avea remorca plină cu piatră pentru construcții, s-a prăvălit cu o roată în groapă, după ce asfaltul a cedat.

Oamenii din această zonă spun că nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva, iar de toate s-ar face vinovați cei care au instalat comunicațiile pentru complexul locativ din preajmă.

„Când au tras canalizarea la blocurile astea noi cred că n-au făcut ceva după tehnologie. Întâi s-a prăvălit o mașină aici, iar aseară pe la orele 6-7 s-a prăvălit acolo.”

„Eu cred că de vină sunt cei de la Apă Canal. Ei sapă și apoi astupă doar pe deasupra, pot să cadă mașinile, principalul deasupra să fie…

– E ceva normal?

– Pentru Moldova da”

De cealaltă parte, reprezentanții Apă-Canal spun că în ultimele luni nu au efectuat nicio lucrare în zona cu pricina. Mai mult, ei au mai declarat că e imposibil ca vreo țeavă deteriorată să nu fie reparată rapid, pentru că asta ar însemna pierderi financiare foarte mari.

Cât despre declarațiile locatarilor, precum că incidentele s-ar fi produs în urma lucrărilor efectuate de Apă-Canal, reprezentanții întreprinderii spun că nu sunt decât niște insinuări, din moment ce pentru oameni toate lucrările la gurile de canalizare sau țevi se asociază cu Apă-Canal.

În ultima perioadă, incidente de acest gen au început să fie întâlnite cu regularitate. Ultimul a avut loc cu mai puțin de două luni în urmă, când la intersecția străzilor Armenească și 31 August, după repararea sistemului de canalizare, peste noapte a apărut un adevărat crater.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație Partidului Politic „ŞOR”, mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia au ajuns în țară | VIDEO

Mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia, din cauza pandemiei de coronavirus, au ajuns în …