Știrea zilei

În satul Tabăra, din raionul Orhei, s-au aprins luminile. llan Șor: „Partidul Şor nu se ocupă cu politica. Ne ocupăm să vă facem viaţa mai bună” | VIDEO

Graţie Partidului Politic „ŞOR”, locuitorii din satul Tabăra, comuna Vatici, vor merge de acum înainte fără frică pe străzi, pe timp de noapte. Asta deoarece, în localitate a fost modernizat iluminatul stradal. Ceremonia oficială de aprindere a luminii pe străzile localității a avut loc în seara zilei de ieri, eveniment la care au participat localnici, funcționari locali și deputați din partea Partidului „ȘOR”. Festivitatea a fost urmată şi de un show cu focuri de artificii.

Luminile în satul Tabăra au fost aprinse de la distanță de către liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Şor care este şi iniţiatorul proiectului. El ea asigurat pe oameni că implementarea proiectelor sociale și de infrastructură nu se oprește aici.

ILAN ŞOR, preşedintele Partidului Politic „ŞOR”, deputat: „Dragi prieteni, voi ştiţi că Partidul Şor este formaţiunea care nu se ocupă cu politica. Noi ne ocupăm ca în fiecare zi să facem viaţa dumneavoastră mai bună. Voi ştiţi că oraşul Orhei şi raionul Orhei este patria Partidului Şor. Eu v-am dat cuvântul că raionul nostru va fi cel mai frumos din Republica Moldova, eu v-am dat cuvântul că oraşul Orhei va fi cel mai frumos din Europa şi aşa va fi.”

De la mic la mare, oamenii din sat s-au bucurat că de acum încolo vor merge pe străzi iluminate şi nu vor mai folosi lanterne pe timp de noapte.

„Mulţumim domnului preşedinte Ilan Şor că ne a făcut şi nouă lumină în sat şi să fim şi noi un sat luminat. Până acum, din anii 90 suntem un sat uitat.”

„Tare mulţumiţi suntem. Deja când ne vom duce undeva seara vom avea lumină. – Era întuneric până acum? – Era întuneric, dar acuma domnul Şor ne face foarte frumos.”

Vicepreşedintele Partidului Şor, Marina Tauber a declarat Partidul “ȘOR” își continuă cu succes proiectele în toate localitățile din țară, pe care și le-a asumat în campania electorală.

MARINA TAUBER, vicepreşedintele Partidului Politic „ŞOR”, deputat: „Astăzi noi bifăm încă o bifă din angajamentul nostru public. Din angajamentul public semnat de deputatul şi preşedintele Partidului Şor, Ilan Şor. Din ziua de azi, satul Tabăra a devenit mai bogată cu iluminare stradală. Desigur că sunt şi multe alte proiecte care stau în planul nostru. De exemplu, reconstrucţia şi reparaţia drumurilor, grădiniţe, instituţii de învăţământ, instituţii medicale.”

Primarul satului, Dumitru Ciobanu spune că iluminatul stradal era o necesitate pentru oameni deoarece, până acum, erau iluminate doar străzile principale, iar cele adiacente se scufundă în beznă.

DUMITRU CIOBANU, primarul comunei Vatici, raionul Orhei: „Toată lumea este mulţumită. Unul din proiectele care şi la pus în plan preşedintele Partidul Politic „ŞOR” împreună cu întreaga echipă s-a îndeplinit.”

DINU ŢURCANU, preşedintele raionului Orhei: „În continuare, vom ilumina absolut toate satele chiar şi primăriile care nu neapărat aparţin Partidului Politic „ŞOR”.”

La eveniment au fost prezenţi şi cei doi deputaţi, Violeta Ivanov şi Vladimir Vitiuc care recent au aderat la Partidul Şor.

VIOLETA IVANOV, deputat Partidul Politic „ŞOR”: „Formaţiunea Partidului „ŞOR” face tot posibilul ca să consolideze societatea în jurul unei idei naţionale care este – renaşterea Moldovei.”

Tabăra este prima localitate din raionul Orhei unde au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Pentru realizarea proiectului, muncitorii au instalat 11 mii de metri de cablu, peste 360 de becuri LED și noi panouri de control. Stațiile de transformare au fost modernizate şi a fost montat un sistem de control automatizat, ceea ce înseamnă că luminile de pe străzi se vor aprinde și stinge în mod automat.

Pe lângă asigurarea iluminatului stradal, Partidul Şor își propune să implementeze proiecte sociale și infrastructurale, precum reparația drumurilor, a instituțiilor de învățământ și punctelor medicale. Până la sfârșitul acestui an, Partidul ȘOR promite să implementeze proiecte de iluminare stradală în circa 100 de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …