Știrea zilei

În orașul Taraclia, datorită liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a fost lansat un proiect amplu de renovare a străzilor | VIDEO

Un proiect amplu de renovare a străzilor a demarat în orașul Taraclia. Primăria a alocat surse din bugetul local pentru reparația a două străzi. În același timp, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, și-a luat angajamentul să susțină renovarea altor trei artere, dar și lucrările de amenajare a infrastructurii pe toate cele 5 străzi. În aceste fel, susține deputatul Ilan Șor, orașul Taraclia va fi transformat într-o perlă a sudului țării.

Renovarea celor două străzi, Fontanaia și 1 Mai, se desășoară în paralel cu implementarea proiectului de iluminare stradală. Autoritățile spun că după încheierea lucrărilor, va fi posibilă fluidizarea traficului de pe artera principală a orașului, strada Inzova. După renovare, pe cele două străzi vor fi aplicate marcaje rutiere moderne, pentru siguranța atât a șoferilor, cât și a pietonilor. Locuitorii sunt bucuroși că datorită noului primar și susținerii din partea Partidului Politic „ȘOR”, după zeci de ani de gropi și noroi, vor putea merge pe străzi renovate.

„Toată viața visăm la străzi și drumuri bune, la iluminat stradal. În sfârșit, ne-au auzit. Suntem foarte recunoscători primarului. Bravo, într-un timp atât de scurt ne-a instalat iluminat, acum se întreprind lucrări de renovare a drumurilor. Nouă nu ne vine să credem, este chiar ca în povești. Mulțumim pentru grija pe care o aveți pentru oameni, mulțumim pentru că nu doar vorbiți, dar și faceți”.

Într-o intervenție video, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a anunțat, că proiectele de infrastructură vor continua în orașul Taraclia. Astfel, deputatul a declarat că, împreună cu echipa sa, va asigura renovarea a încă trei străzi și amenajarea acestora.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Azi începe o nouă epocă în renovarea infrastructurii drumurilor în Taraclia. Am promis că noi vom transforma Taraclia în Nisa Moldovei. Am promis că Taraclia va fi perla sudului țării. Aceste lucruri se vor întâmpla în curând. Pentru mine este important ca în fiecare zi să construim Europa la noi acasă, să aducem viața oamenilor la standarde europene, pentru ca ei să trăiască bine”.

Primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, a declarat că în toate acțiunile sale de modernizare a localității este susținut de Partidului „ȘOR”. Edilul a menționat că străzile care sunt în proces de renovare nu au fost reparate de circa 30 de ani.

VEACESLAV LUPOV, primarul orașului Taraclia: „Acest sector se va transforma în cel mai scurt timp. Vom curăța tot, vom schimba gardurile. După posibilități, vom repara trotuarele. Bordurile vor fi schimbate. Vom amenaja clumbe cu flori, astfel încât orașul să devină mai frumos, să fie plăcut să locuim aici”.

Amintim că până acum, cu suportul Partidului „ȘOR”, satul Cairaclia, din raionul Taraclia, a fost dotat cu un sistem modern de iluminare stradală. Totodată, în orașul Taraclia sunt în toi lucrările de implementare a unui sistem de iluminat public. În prezent se lucrează în al treilea sector, după ce în două deja au fost aprinse luminile. Autoritățile locale au anunțat că sistemul de iluminare stradală din Taraclia va fi dat în folosință în preajma Zilei Independenței.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Certificatul medical nu este necesar la admiterea în instituțiile de învățământ

Certificatul medical nu se regăsește în lista actelor necesare pentru dosarul de admitere. Despre această …