Știrea zilei

În orașul Taraclia a început curățenia generală, după modelul de la Orhei | VIDEO

Au promis în campania electorală că vor schimba la față orașul și se țin de cuvânt. Vorbim despre primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, și echipa sa, care deja au și demarat acțiunile de salubrizare a localității. Astfel, promisiunea ca Taraclia să fie transformată în Nice a Moldovei prinde contur. În ajutorul Primăriei Taraclia au venit angajații unor întreprinderi specializate ale Primăriei Orhei, voluntari, dar și mai mulți activiști ai Partidului ”ȘOR”. De asemenea, pentru acest scop a fost adusă de la Orhei tehnica specială, utilizată pentru lucrările de salubrizare a municipiului.

La nici o lună de când victoria în alegerile locale din Taraclia i-a revenit candidatului Partidului Politic ”ȘOR”, Veaceslav Lupov, locuitorii orașului deja simt schimbările. Edilul, împreună cu colegii săi din Orhei, au organizat o acțiune de salubrizare și, în doar câteva ore, au făcut ordine pe străzile principale din oraş.

Primarul oraşului Taraclia a promis că va depune eforturi pentru a menține orașul curat și a precizat că astfel de acţiuni de salubrizare vor fi organizate în fiecare lună.

VEACESLAV LUPOV, primarul orașului Taraclia: „Am organizat această acțiune de salubrizare pentru a face orașul mai curat. Este o problemă stringentă pentru oraș, deoarece este imposibil să menții curățenia cu doar trei muncitori responsabili de salubrizare. Ne-am mobilizat și am apelat la toți doritorii de a ne da o mână de ajutor. A răspuns apelului primăria orașului Orhei, care a trimis câțiva muncitori.”

Aproximativ 50 oameni, printre care muncitori de la Întreprinderea municipală “Servicii Comunal-Locativ” Orhei, voluntari și activiști ai Partidului ”ȘOR” au pus mâna pe greble și mături și au demonstrat localnicilor că, dacă există dorință și voință, orașul poate fi schimbat la față metru cu metru. Locuitorii orașului salută inițiativa noului primar și sunt convinși că împreună pot transforma Taraclia în cel mai frumos oraș din sudul republicii.

„Să ajutăm orașul Taraclia, să-l facem mai frumos, mai curat și să dăm o mână de ajutor. ”

„Avem un nou primar, pe care noi l-am ales. Ne-am dorit mult să câștige alegerile și asta s-a întâmplat. Dorim să-l ajutăm și împreună să facem orașul nostru mai curat.”

„Sperăm că, fiind ajutați de muncitorii din Orhei, care sunt competenți în lucrările de salubrizare, vom face ordine în orașul nostru.”

„Trebuie foarte mult de muncit. Doar așa vom atrage oaspeți în Taraclia, care ne dorim să se modernizeze și să devină de nerecunoscut.”

Menționăm că Veaceslav Lupov, candidatul Partidului ”ȘOR”, a câștigat categoric, în această toamnă, fotoliul de primar al orașului Taraclia cu peste 74 la sută din voturi.

Președintele Partidului ”ȘOR”, Ilan Șor, promitea în campania electorală că Taraclia ar putea fi transformată în Nisa, dacă locuitorii îl vor susține în alegeri pe Veaceslav Lupov.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Case și beciuri inundate. Ploaia din această noapte a făcut ravagii în mai multe localități din țară

Ploaia din noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe regiuni din țară, precum localitățile …