Știrea zilei

Imagini desprinse ca din poveste: Aeroportul Internațional Chișinău este deja decorat pentru Sărbătorile de Iarnă | VIDEO

Principala Aerogară a țării a fost transformată într-un tărâm de poveste! Aeroportul Internațional Chișinău este deja decorat pentru Sărbătorile de Iarnă. „Avia Invest”, compania care administrează aeroportul, invită călătorii să savureze atmosfera de sărbătoare cu un decor desprins parcă din basme. La intrarea în Terminal, în zona „Plecări”, pasagerii sunt întâmpinați de un Pom de Crăciun de peste 10 metri înălțime și decorațiuni superbe, principalele atracții pentru copii, dar și pentru maturi. Compania a pregătit surprize pentru toți pasagerii, susține Rodica Rusu, purtătorul de cuvânt al ”Avia Invest”.

RODICA RUSU, putător de cuvânt, compania ”Avia Invest”: ”Ca în fiecare an, ne dorim să creăm o atmosferă magică de sărbători, astfel încât toți cei care aleg să călătorească în ajunul sărbătorilor, să aibă parte de o călătorie frumoasă, să-i teleportăm în copilărie.”

Fiecare colțișor al terminalului este frumos decorat cu brăduleți și jucării. Sute de globuleţe aurii şi steluţe cu heliu completează perfect atmosfera de sărbătoare în zona „Sosiri”. Iar cel mai important personaj al decorului este, desigur, Moș Crăciun.

Pasagerii sunt plăcut surprinși de atmosfera de basm. Cei mici nu-și pot lua ochii de la jucării și decorațiuni, iar maturii, parcă întorși în copilărie, imortalizează momentele făcând fotografii.

Bravo, susțin spiritul sărbătorilor, iar asta e plăcut. Noi am venit să-i petrecem pe prietenii noștri care ne-au vizitat, de peste hotare. Ei la fel au rămas surprinși de felul în care este decorat aeroportul.”

E foarte frumos, noi prima dată zburăm de la Chișinău, este foarte frumos! Mai ales geamurile și globulețele sunt foarte faine.”

”Da, îmi place mult, e foarte frumos. O adevărată atmosferă de sărbătoare.”

Aeroportul Internațional Chișinău este administrat de SRL „Avia Invest”. Începând cu noiembrie 2013, când aeroportul a fost concesionat, Compania „Avia Invest” a făcut investiții importante în proiecte de renovare și modernizare a aerogării. În cadrul ceremoniei “Best European Airport Award 2018” Aeroportul Internațional Chișinău a fost nominalizat la premiului ”Cel mai bun aeroport din Europa”, unul dintre cele mai prestigioase titluri din aviație. Prin Aeroportul Internațional Chișinău, 19 companii aeriene efectuează zboruri charter și regulate spre 40 de destinații din lume.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

O echipă de cercetători din China a dezvoltat deja un vaccin pentru virusul ucigaș | VIDEO

O rază de speranță pentru combaterea coronavirusului vine tot din China. O echipă de cercetători …