Știrea zilei

Ilan Șor: „Zvonurile despre moartea noastră politică au fost exagerate” | VIDEO

Ilan Șor, președintele Partidului Politic „ȘOR” le-a mulțumit cu multă însuflețire cetățenilor care au votat, duminică, pentru reprezentanții formațiunii politice pe care o conduce. Liderul formațiunii a declarat că ”zvonurile despre moartea noastră politică au fost exagerate”.

Ilan Șor le-a mulțumit în mod special locuitorilor orașului Orhei și raionului Orhei, care au susținut Partidul Politic ”ȘOR” la alegeri. Totodată, liderul a dat asigurare că Orheiul în continuare se va dezvolta.

Noi am demonstrat că suntem din alt aluat, am arătat că Orheiul a fost, este și va fi cel mai bun oraș din țara noastră, că este un Monaco moldovenes c. Acuma eu vreau ca să-i invit pe toți locuitorii țării să vină să trăiască la Orhei pentru următorii patru ani. Pentru că la noi va fi de câteva ori mai bine decât oriunde în altă parte a țării, a declarat ILAN ȘOR, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”.

Liderul partidului a menționat, într-un mesaj video, că locuitorii comunei Jora de Mijloc au ales anume ceea ce și-au dorit – un primar din partea Partidului „ȘOR”, pe care autoritățile au vrut să-l elimine din cursă. Totodată, Ilan Șor a dat asigurare că, acolo unde a învins Partidul „ȘOR”, va începe o viață nouă.

În fiecare localitate unde a câștigat Partidul Politic ”ȘOR” va începe o nouă viață, va începe un nou viitor al Moldovei, va începe acea viață pe care cetățenii țării noastre o merită. Dragi prieteni, mi-e foarte plăcut să constat că în mai multe localități Partidului „ȘOR” urmează să lupte în turul doi și noi neapărat vom învinge, a adăugat ILAN ȘOR, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”.

Președintele Partidului ”ȘOR” și-a exprimat recunoștința și locutorilor orașului Taraclia, unde în turul doi a ieșit și reprezentantul Partidului „ȘOR”. „Taraclia are șansa să devină o Nisa mică și noi împreună vom face acest lucru”, a declarat Ilan Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

O nouă ședință eșuată la Parlament

Opoziția parlamentară a boicotat ședința de astăzi a Parlamentului, în care Guvernul urma să prezinte …