29 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg | VIDEO Update

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ”ȘOR” la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în cadrul unui briefing, chiar de liderul formațiunii, Ilan Șor, care a dat asigurări că echipa sa va transforma localitățile din circumscripție. Vitalie Balinschi susține că va implementa în circumscripție proiectele de succes de la Orhei.

Ilan Șor a avut un scurt live în care și-a exprimat încrederea în victoria candidatului formațiunii sale, la fel cum echipa sa a învins în 2015 la Orhei și a obținut rezultate bune la alegerile parlamentare și la cele locale generale de anul trecut. Oamenilor le-a reapărut speranța, deoarece echipa Partidului ”ȘOR” a demonstrat că sunt oameni ai faptelor concrete. Potrivit lui Ilan Șor, nu cei care promit apropierea de Occident sau de Est îmbunătățesc viața oamenilor, dar cei care fac lucruri concrete.

ILAN ȘOR: „Am demonstrat că până nu ne vom sufleca mânecile, nu vom începe singuri să construim drumuri, să punem becuri și să îmbunătățim viața oamenilor, nimic nu ne va reuși, totul depinde de noi. De aceea, Partidul ”ȘOR” se bazează pe experiența sa, pe forțele sale și pe posibilitatea de a schimba viața oamenilor în mod real.”

În acest context, Ilan Șor l-a prezentat pe candidatul formațiunii sale la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 Hâncești, vicepreședintele Partidului ”ȘOR”, Vitalie Balinschi, menționând că este o persoană responsabilă și bine pregătită, care a participat la realizarea tuturor proiectelor de succes din Orhei. La rândul său, Vitalie Balinschi a menționat că știe nu din auzite problemele cu care se confruntă oamenii și localitățile din circumscripția Hîncești și, după modelul Orheiului, este pregătit să le rezolve.

VITALIE BALINSCHI vicepreședintele „Partidului Politic Șor”: Sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor din circumscripția 38, Hîncești. Sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea totală pentru acțiunile mele și ale echipei mele. 

Alegerile parlamentare de pe circumscripția numărul 38, Hâncești, vor avea loc în data de 15 martie, 2020. Această decizie a fost luată de către CEC după ce deputatul democrat Alexandru Botnari a refuzat mandatul său de deputat. Candidaturile și le-au mai prezentat Partidul Unității Naționale și Partidul Acțiune și Solidaritate. Candidatul Vlad Țurcanu, de la PUN, a fost înregistrat de către CEC. Candidatul PAS este fostul ministru al justiției, Olesea Stamate.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Alegeri Hâncești: PUN își retrage candidatul

Partidul Unității Naționale anunță că își retrage candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția 38, …