Știrea zilei

ILAN ȘOR VINE CU SOLUȚIA PENTRU IEȘIREA DIN CRIZA POLITICĂ | VIDEO

Unica soluție pentru ieșirea din criza politică în care se află țara noastră este ca cele trei fracțiuni care și-au asumat responsabilitatea să o conducă să se așeze la masa de negocieri. Declarațiile aparțin președintelui Partidului Politic ”ȘOR”, deputatul Ilan Șor în cadrul unei conferințe de presă. Totodată, Ilan Șor îi îndeamnă pe politicieni să renunțe la goana după funcții, la jocurile geopolitice și să înceapă să-și îndeplinească promisiunile făcute la 24 februarie.

Potrivit lui Ilan Șor, nu există o altă cale decât discuțiile, iar cel mai important lucru este ca cele trei partide care și-au asumat actul guvernării să se așeze la masa de negocieri.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Desigur, astăzi avem o singură întrebare. Cum să ieșim din acest colaps, această criză politică profundă. Soluția e doar una. Ca cele trei partide care și-au asumat responsabilitatea să formeze o majoritate, să se așeze la o masă și să identifice ieșirea din această criză politică în care au indus țara. Nu există o altă cale, o altă ieșire din situație și nu există alți intermediari decât acei pentru care oamenii au votat.”

Ilan Șor a mai spus că sarcina principală a aleșilor poporului este să renunțe la interesele personale, la jocurile geopolitice, care adâncesc și mai mult criza și să-și îndeplinească promisiunile făcute oamenilor.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Trei mari partide și-au luat responsabilitatea politică pentru negocieri despre formarea majorității. Din păcate, ei nu s-au descurcat și au adus țara într-o criză politică adâncă. Au uitat că oamenii când au mers la vot, nu mai contează acum pentru cine, au făcut-o pentru a aduce schimbări în viață. Din păcate, în goana pentru fotolii ei n-au îndeplinit sarcina.”

Ilan Șor a menționat că Partidul pe care îl conduce încă la prima ședință a Parlamentului a anunțat că este în opoziție, că nu se implică în murdării și nu a vrut să intre în discuții cu celelalte partide. Astfel, Partidul Politic ”ȘOR” va continua să ducă la bun sfârșit proiectele sociale începute, dar și să inițieze altele noi.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Deputatul a stat tăcut toată ședința, iar în locul lui au vorbit socialiștii | VIDEO

Deputatul dispărut Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Acesta nu a fost surprins în momentul …