Știrea zilei

Ilan ȘOR: Războiul hibrid declanșat împotriva noastră a eșuat

Guvernarea și opoziția au declanșat un război hibrid împotriva Partidului Politic ȘOR pentru că acesta devine tot mai popular, dar și pentru faptul că politicienii din Moldova nu au nevoie de un exemplu de dezvoltare rapidă în țară, demonstrat de echipa Partidului ȘOR. 

Afirmații în acest sens a făcut deputatul Ilan Șor, liderul Partidului Politic „ȘOR” într-un interviu publicat în „Almanahul politic”, editat și lansat, la 11 februarie, de Compania „Poliexpert” și portalul Tribuna.

Faptul că asupra Partidului ȘOR „s-au năpustit și reprezentanții guvernării, și cei ai opoziției” are un răspuns simplu, susține Șor. „Politicienii din Moldova nu au nevoie de un exemplu unic de dezvoltare rapidă, așa cum este Orhei”, a declarat Ilan Șor.

Din cauza că le stricăm jocurile, iar oamenii înțeleg că în Moldova se poate de trăit mai bine, pe exemplul Oheiului, politicienii au „provocat un război hibrid împotriva Partidului „ȘOR”, care se asociază cu acest salt”, a spus Ilan Șor, menționând că acest război însă a eșuat.

În interviul pentru „Almanahul politic”, Ilan Șor declară că „dintr-un partid din Orhei, Partidul Politic ȘOR devine sigur unul de nivel național”. Liderul formațiunii politice a mai declarat că Partidul ȘOR țintește spre o „victorie parlamentară”, scrie partidulsor.md.

Amintim că Ilan Șor se numără printre cei mai influenți politicieni din țară, potrivit „Almanahului politic”, ediția 2019.

Potrivit evaluărilor experților politici, Ilan Șor a obținut nota generală medie 9, remarcându-se anul trecut, mai ales, prin abordările sale politice inedite (9,4) și activism (9,8).

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Moldova cumpără din China 100 de mii de teste pentru coronavirus

Republica Moldova a comandat din China 100 de mii de teste pentru depistarea infectării cu …