Știrea zilei

Ilan Șor, cu un mesaj dur la adresa guvernării de Ziua Independenței: Țara nu poate fi independentă când este condusă de mercenari care slujesc altor state | VIDEO update

Cu un mesaj de felicitare de Ziua Independenței a venit președintele Partidului Politic ȘOR”, deputatul Ilan Șor.  Într-un live pe contul său de socializare, Ilan Șor menționează că Republica Moldova nu poate fi considerată o țară independentă atâta timp cât este condusă de mercenari care apără interesele altor state, îndatorează poporul la cererea instituțiilor  internaționale și distruge economia. 

”Astăzi celebrăm cea mai importantă sărbătoare a țării – Ziua Independenței. Cu regret, anume această aniversare coincide cu una din cele mai dificile provocări pentru Republica Moldova, deoarece nu poate fi independentă o țară,  care este condusă de către mercenarii altor state. Nu poate fi independentă țara, în care președintele confirmă la ecranele televizoarelor că primește drept mită un milion de dolari din partea altui stat și continuă să stea în fotoliul prezidențial, dar nu la închisoare. Nu poate fi independentă țara, în care prim-ministrul declară că lupta cu corupția este scopul principal al Guvernului, însă formează coaliție cu cel mai corupt om din stat. Nu poate fi independentă țara, în care un nou-născut este deja dator Fondului Monetar Internațional. Nu poate fi independentă țara, în care mărimea pensiei echivalează cu prețul caviarului, cu care este servit la dejun președintele. Nu poate fi independentă țara, în care construirea drumurilor este asemeni visului de a zbura spre Lună. Nu poate fi independentă țara, în care grijă nu e decât o imagine la televizor. Nu poate fi independentă țara, în care vorbim despre sectorul agrar la trecut. Nu poate fi independentă țara, în care judecătorii primesc indicații de la prim-ministru, iar procurorii de la președinte, precum elevii de la profesor. Nu poate fi independentă țara, în care poporul vede toate acestea și tace. Prieteni, Moldova noastră iubită și-a câștigat dreptul de a fi independentă și liberă! Moldova noastră iubită și-a câștigat drept de a spune ”NU” la tot ce contravine intereselor ei naționale! Vă promit, că foarte curând, vom construi o Moldovă cu adevărat independentă și  suverană! Felicitări cu ocazia sărbătorii, dragi prieteni!”

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Premierul Ion Chicu a rămas fără Consilierul pe comunicare: Vitalie Dragancea a demisionat. Care a fost motivul | VIDEO

Consilierul pe comunicare al premierului, Vitalie Dragancea, a demisionat. Dacă pentru unele instituții de presă …