Știrea zilei

Ilan Șor încurajează candidații din partea Partidului Politic „ȘOR” | VIDEO

Președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor este convins că formațiunea sa va obține rezultate bune la alegerile locale din 20 octombrie. La întâlnirea cu candidații la funcția de primari și consilieri locali din satele din raionul Orhei, Ilan Șor a declarat că cele mai mari probleme au rămas în urmă, iar din acest moment începe numărătoarea victoriilor.

Liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor este convins că formațiunea sa va obține rezultate bune la alegerile locale din 20 octombrie. Același lucru acesta le-a spus și candidaților la funcția de primari și consilieri locale din satele din raionul Orhei.

În cadrul unei întâlniri de lucru a membrilor de partid și candidaților electorali din partea Partidului Poltic ”ȘOR, în pragul alegerilor locale generale, un mesaj de susținere și încurajare și încredere în victorie le-a transmis președintele partidului și deputatul Ilan Șor.

ILAN ȘOR președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Astăzi a rămas familia noastră, vă am în vedere pe voi, pe fiecare din voi, și credeți-mă pentru mine asta este foarte important. Eu sunt sigur că anume cu această familie noi vom câștiga, că împreună vom putea realiza cea ce am promis și noi împreună vom putea demonstra că Moldova poate și trebuie să trăiască altfel.”

Locuitorii raionului Orhei spun că au încredere în candidații Partidului Politic „ȘOR” și se așteaptă doar la o victorie.

„Ne așteptăm doar la victorie, mergem pe un drum corect și suntem mândri de asta. Victorie partidului „ȘOR”!”

„Așteptăm succese bune și așteptăm ceva bun să fie în viitor, în satele noastre.”

Și candidații înaintați la funcția de primar cred că vor înregistra o performanță deosebită la aceste alegeri.

SERGIU LABLIUC candidat la funcția de primar al comunei Jora de Mijloc: „Partidul Politic „ȘOR” este un partid tânăr, dar care a dovedit să manifeste că într-adevăr este capabil să cucerească voturile oamenilor, să insufle încredere în populația RM și eu sunt sigur că va fi înregistrată o performanță deosebită.”

STANISLAV CVASNIÎ candidat la funcția de primar al s.Isacova, r. Orhei: „În primul rând, evident ne așteptăm la o victorie, o victorie frumoasă, corectă așa să spun. Și, evident, programul Partidului Politic „ȘOR” să fie implementat sută la sută în toate satele din raionul Orhei.”

Alegerile locale generale se vor desfășura pe data de 20 octombrie 2019.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tot mai mulți primari aderă la Partidul Politic „ȘOR”. Ilan Șor: Putem să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și mai mulți …