Știrea zilei

Ilan Șor: În timp ce unii politicieni umblă după funcții, Partidul ȘOR continuă să rezolve problemele oamenilor | VIDEO

În timp ce unii politicieni umblă după funcții și nu vor să  înceapă negocierile pentru a crea o majoritate parlamentară, deputatul și primarul municipiului Orhei, Ilan Șor continuă să rezolve problemele oamenilor. Potrivit lui, aleșii poporului ar trebui să lucreze pentru oameni și nu să umble cu vorbe goale prin Parlament, așa cu fac mulți politicieni de la noi.

În timp ce deputații se târguiesc cu funcțiile, impun condiții populiste și demonstrează o impotență în crearea  unei majorități parlamentare, Partidul ”Șor”  merge pe o altă cale. În fiecare zi, împreună cu echipa sa, deputatul Ilan Șor muncește pentru ca viața oamenilor să fie mai bună,  îndestulată și mai decentă.

„Politicienii uită de multe ori de ce au fost aleși de către cetățeni. Astăzi mulți din politicienii noștri umblă numai cu pălăvrăgeli și vorbe goale, care nu-i ajută cu nimic concret pe cetățeni. Noi în schimb ne-am angajat din prima zi să rezolvăm acele problemele ale oamenilor, care i-au motivat să ne dea votul:  sistemul de canalizare, reconstrucția drumurilor, iluminatul, îmbunătățirea stării economice a orașului și a zonei noastre în general, a celor două circumscripții. De aceea, spre deosebire de alții, eu nu voi umbla cu vorbe goale. (MUSCA) Eu voi munci în așa  fel ca oamenilor mei să le fie bine,” ILAN ȘOR, deputat Partidul Politic ”ȘOR”.

Așa cum s-a angajat în campania electorală, Ilan Șor a început modernizarea satelor din  circumscripțiile unde a câștigat la alegerile parlamentare.

„Cum am mai spus, eu sunt responsabil nu doar pentru municipiul Orhei, dar și pentru cele două circumscripții, unde am câștigat și și-a asumat responsabilitatea Partidul „Șor”, acolo vor fi aceleași condiții bune de viață, pe care le creăm astăzi locuitorilor municipiului Orhei. Pentru că suntem oameni responsabili, promisiunile pe care le dăm le îndeplinim și oamenii, pentru care purtăm responsabilitate, vor  avea o viață bună,” ILAN ȘOR, deputat Partidul Politic ”ȘOR”.

Precizăm că, în urma scrutinului din 24 februarie, Ilan Șor și Marina Tauber au câștigat alegerile din circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19. Cei doi au promis că vor continua schimbările majore, implementate cu succes în municipiul Orhei, în toate localitățile  în care au devenit învingători. Imediat după alegeri, partidul a început un proiect grandios de iluminat stradal în localitatea Breanova. În comuna Jora de Mijloc, dar și municipiul Orhei  străzile asfaltate sunt curățate și spălate cu șampon, iar la inițiativa Partidului ”ȘOR”,  Avia Invest modernizează pasajul subteran de lângă Aeroport. Amintim că reparația drumurilor, iluminarea stradală, implementarea proiectului “Capitalul matern”, reparația școlilor, a grădinițelor, dar și deschiderea punctelor medicale, a farmaciilor și magazinelor sociale în fiecare localitate sunt doar câteva dintre proiectele realizate de către Partidul ”ȘOR”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Poliția română l-a căutat pe Ștefan Gațcan și l-a găsit. Unde este acum și ce a declarat oamenilor legii

Deputatul Ștefan Gațcan se află la Iași și neagă faptul că ar fi fost sechestrat …