Știrea zilei

Ilan Șor: Eu voi munci împreună cu dumneavoastră pentru victorie și pentru o viață mai bună | VIDEO

Candidații Partidului Politic ”ȘOR” au în continuare susținere din partea oamenilor. Asta deoarece, formațiunea se bazează pe fapte concrete și nu pe promisiuni, așa cum fac celelalte partide politice, afirmă candidații electorali din partea partidului ”ȘOR”.

În cadrul întrevederii cu candidații și membrii Partidului Politic ”ȘOR” s-a menționat despre faptul că Partidul ”ȘOR” este singura formațiune politică care și-a realizat toate promisiunile făcute. Lucrurile frumoase însă nu se opresc aici. Candidatul la funcția de primar al mun. Orhei din partea Partidului Politic ”ȘOR”, Pavel Verejanu, a promis că și în continuare, orașul Orhei va fi cel mai dezvoltat oraș din țară.

PAVEL VEREJANU, candidat la funcția de primar al municipiului Orhei, ”Partidul ȘOR”: „În jurul Orheiului, dumnevoastră vedeți ce dezmăț se petrece. Întuneric, glod și niciun proiect. Și da, cu adevărat, noi suntem patru ani de zile numărul unu în Republica Moldova.”

Și liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, într-o adresare video a ținut să menționeze despre importanța pe care o are prosperarea municipiului Orhei și continuitatea proiectelor demarate aici.

ILAN ȘOR, președintele Partidului ”ȘOR”, deputat: „Eu tot timpul am spus și voi spune că niciodată cât voi trăi nu voi lăsa Orheiul. Eu voi munci împreună cu dumnevoastră pentru victorie și pentru o viață mai bună.”

Și susținătorii partidului Politic ”ȘOR”, din satul Teleșeu, spun că proiectele frumoase implementate de Ilan Șor la Orhei i-au făcut să spere la un viitor frumos și pentru localitatea lor.

„Vrem un sat curat, un sat iluminat, un sat cu mai multă dispoziție, cu mai mult curaj și inteligență.”

DORIN BORDIAN, candidat la funcția de primar al satului Teleșeu, PP ”ȘOR”: „În primul rând iluminarea în sat este foarte rea după cum și vedeți, drumurile sunt 20% asfaltate.  Tare îmi doresc pentru copilași un teren de joacă, un stadion performant.”

Precizăm că, Partidul „ȘOR” va participa la alegerile locale din 20 octombrie în majoritatea localităților din țară, inclusiv la Orhei, Chișinău și Bălți. Anterior, liderul formațiunii, Ilan Șor a promis oamenilor dezvoltarea fiecărei localități acolo unde va învinge candidatul Partidului ”ȘOR”.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

LIVE | Declarații de presă ale deputatului PP „ȘOR”, Denis Ulanov, cu tema „Incompetență sau rea intenție? Procedura de angajare a răspunderii, în contradicție flagrantă cu hotărârea Curții Constituționale”