Știrea zilei

Ilan Șor: Dintr-o formațiune din Orhei, Partidul ”ȘOR” devine o forță politică de nivel național | VIDEO

Dintr-o formațiune din Orhei, Partidul Politic ”ȘOR”, cu pași siguri și rapizi, se transformă într-o puternică forță politică de nivel național. Declarație a fost făcută de liderul formațiunii Ilan Șor într-un interviu pentru publicația analitică ”Almanahul Politic-2019″. Potrivit acestuia, schimbările spre bine pentru ţară şi oameni, dar și ambiția de a demonstra că Moldova dispune de toate resursele interne necesare pentru o dezvoltare progresivă și rapidă, sunt principalele scopuri ale partidului pe care îl conduce. Totodată, deputatul a menționat că intenționează să aducă Partidul Politic „ŞOR” la o victorie în alegerile parlamentare, pentru a putea reorganiza în totalitate viaţa în Moldova, astfel încât oamenii să trăiască după cele mai înalte standarde de calitate.

Potrivit lui Ilan Șor, Partidul Politic ”ȘOR” nu mai este doar un „fenomen regional”, deoarece reprezentanții formațiunii au reușit să obţină rezultate foarte bune în multe localităţi din țară. Deputatul a adus drept exemplu orașul Taraclia, administrat de un primar din partea Partidului ”ȘOR”, unde au demarat deja un șir de proiecte de infrastructură, culturale și sociale. Ilan Șor se arată convins că, în timpul apropiat, orașul va deveni un model al transformărilor pentru regiunea de Sud a Moldovei.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat „Dintr-un partid din Orhei, Partidul Politic „Şor” devine sigur unul de nivel naţional. Eu nu ascund faptul că intenţionez să aduc Partidul Politic „Şor” la o victorie parlamentară. Pentru a salva Moldova de o catastrofă demografică, pentru a reorganiza în totalitate viaţa în ţară, la cele mai înalte standarde de calitate, noi avem nevoie de măsuri social-economice revoluţionare netriviale, de care doar noi suntem capabili. Pentru aceasta, însă, este nevoie să avem puterea deplină.”

Politicianul a vorbit și despre planurile de viitor, precizând că nu le divizează pe ale sale proprii de cele ale partidului pe care îl conduce. Potrivit lui Ilan Șor, principalul său scop este să locuiască în Moldova, să lucreze pentru binele Moldovei, să fie util ţării şi concetăţenilor săi. De asemenea, deputatul a menționat că el și echipa sa construiesc un partid adevărat și nu un „proiect” politic.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat „Cuvântul „proiect” conţine anume acest „sens de unică folosinţă”, noi însă am venit în politica moldovenească în mod serios şi pe mult timp. Scopurile noastre sunt cu mult mai ambiţioase. Dacă e să vorbim pe scurt, vrem să obţinem cât mai curând schimbări spre bine pentru ţară şi pentru toţi cetăţenii ei, să demonstrăm că Moldova dispune de toate resursele interne necesare pentru o dezvoltare progresivă rapidă. Noi am demonstrat acest lucru prin exemplul Orheiului, suntem gata să obţinem aceleaşi rezultate la nivelul întregii ţări.”

În opinia lui Ilan Șor, exemplul Orheiului și acele proiecte revoluționare implementate în diferite domenii de echipa Partidului ”ȘOR” au motivat actuala guvernare să modernizeze mai multe localități din țară.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat „Dacă analizăm atent, la ultimele alegeri tematica geopolitică, pe care au parazitat atâţia ani şi cei de dreapta, şi cei de stânga, s-a redus, practic, la zero. Brusc, toţi şi-au amintit despre problemele de gospodărie, despre necesitatea de a crea pentru oameni condiţii umane pentru viaţă, pentru autorealizare şi dezvoltare multilaterală. Eu sunt profund convins: dacă nu ar fi exemplul Orheiului, aşa-numiţii „politicieni profesionişti” de la noi ar fi continuat să exploateze, fără milă, subiectul contradictoriu al vectorului extern, care este unul fals și periculos pentru societatea noastră. În schimb, au fost nevoiţi să măture trotuarele şi să cârpească gropile. Iată un exemplu elocvent, cum un partid, încă foarte tânăr, este capabil să schimbe agenda politică. Şi noi continuăm să lucrăm pentru a modifica agenda guvernamentală.”

Referitor la presiunile la care este supus Partidul ”ȘOR” și reprezentanții săi, Ilan Șor a menționat că aceste acțiuni sunt legate de succesele formațiunii pe care o conduce. Potrivit deputatului, politicienii moldoveni nu au nevoie de un exemplu unic de dezvoltare rapidă, aşa cum este municipiul Orhei. Ilan Șor mai afirmă că acest exemplu a oferit oamenilor nu doar speranța că țara poate deveni altfel, ci i-a făcut pe alegători mai exigenţi. Acum toţi își doresc ca în localităţile lor să fie „ca la Orhei”. În opinia lui Ilan Șor, actualii politicieni nu sunt în stare să facă astfel de lucruri, motiv pentru care au provocat un război hibrid împotriva Partidului Politic „Şor”, care este perceput de alegători drept o formațiune a schimbărilor și a progresului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Deputatul a stat tăcut toată ședința, iar în locul lui au vorbit socialiștii | VIDEO

Deputatul dispărut Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Acesta nu a fost surprins în momentul …