15 august 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Ilan Șor, despre faptul că vârstnicii sunt nevoiți să bată pragurile CNAS: Rușine autorităților care au organizat un adevărat genocid împotriva poporului! | VIDEO

Guvernarea lui Dodon a demonstat încă o dată lipsă de moralitate. În plină pandemie, pe o caniculă insuportabilă, vârstnicii sunt nevoiți să bată pragurile Casei Naționale de Asigurări Naționale pentru recalcularea pensiei. Declarația a fost făcută de către președintele Partidului „ȘOR”.

„Câtă ipocrizie! Sub pretextul grijei față de bătrâni, interzicându-le celor de peste 63 de ani să iasă din casă fără o urgență, guvernarea îi obligă să stea ore în șir la coadă sub soarele dogorâtor. Cea mai vulnerabilă categorie a
populației, cei din grupul de risc. Rușine autorităților care au organizat un adevărat genocid împotriva poporui!”, a scris Ilan Șor pe o rețea de socializare.

Potrivit deputatului, în Parlament este un proiect de lege ce ar permite rudelor pensionarilor să depună actele în baza procurilor.

Totodată, politicianul se întreabă de ce Ministerul Sănătății nu primește actele în format electronic. Purtătorul de cuvânt al președintelui și responsabili de Ministerul Sănătății nu ne-au răspuns pentru o reacție.

ILAN ȘOR președinte PP „ȘOR”: „Câtă ipocrizie! Sub pretextul grijei față de bătrâni, interzicându-le celor de peste
63 de ani să iasă din casă fără o urgență, guvernarea îi obligă să stea ore în șir la coadă sub soarele dogorâtor. Cea mai vulnerabilă categorie a populației, cei din grupul de risc. Rușine autorităților care au organizat un adevărat genocid împotriva poporui!”

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: 396 de cazuri noi au fost înregistrate, șase oameni au pierdut lupta cu virusul. Printre victime este și un medic, soția căruia a murit din cauza coronavirusului | VIDEO

396 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi, astfel bilanțul persoanelor …