Știrea zilei

Ilan Șor către primarii care au aderat la partidul său: Sunt sigur că împreună vom reuși să facem multe lucruri bune pentru a le asigura cetățenilor un trai decent | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și peste 100 de consilieri locali, din diferite raioane ale țării, au aderat la formațiunea condusă de Ilan Șor. În cadrul unei ședințe organizate la Orhei, aceștia au fost felicitați de președintele Ilan Șor, administrația municipiului și a orașului, dar și de către deputatul Marina Tauber. Noii veniți în Partidul ”ȘOR” și-au explicat alegerea prin faptul că aceasta este singura formațiune politică care își îndeplinește angajamentele asumate.

În opinia vicepreședintelui Partidului Politic ”ȘOR” Vitalie Balinschi, grija pentru oameni manifestată până acum face ca rândurile formațiunii să se mărească pe zi ce trece.

VITALIE BALINSCHI, vicepreședinte al Partidului Politic ”ȘOR”: „Suntem unicul partid care punem becuri, reparăm străzi, iluminăm străzi, facem grădinițe pentru copii, amenajăm localitățile, facem infrastructură. Iată de ce se mărește echipa noastră.”

Reprezentanții administrației din Orhei le-au vorbit aleșilor locali, care au aderat la partid, despre proiectele realizate în oraș la inițiativa liderului formațiunii.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei:”Toți noi, spunem NOI, nu EU. Asta vine de la Ilan Șor din 2015, când a participat în campania electorală și prima dată a ieșit cu mesajul către oameni – NOI. Avea în vedere echipa sa și pe noi, oamenii. Veți fi mândri, făcând parte din echipa noastră și să știți că noi permanent tratăm cuvântul NOI. Noi vom merge înainte și vom demonstra la o țară întreagă că suntem demni să guvernăm această țară.”

DINU ȚURCANU, președintele raionului Orhei: „Prezența dumneavoastră aici trebuie să aibă, în primul rând, siguranța că echipa în care ați făcut pasul și ați intrat este o echipă sinceră, care vine într-adevăr din toată inima să facă lucrurile care ne-au fost puse în sarcină.”

De menționat că la inițiativa liderului Partidului ”ȘOR”, Ilan Șor, în municipiul Orhei au fost făcute un șir de schimbări. Orașul este văzut de oameni drept unul modern, curat și confortabil. Zeci de curți ale blocurilor de locuit au fost reparate din temelii, iar drumurile au fost renovate. Au fost amenajate terenuri de joacă pentru copii și zone verzi pentru odihna adulților. Au fost cumpărate zeci de autobuze dotate cu WiFi, iar în orele de vârf orheienii circulă gratuit în transportul public. În zeci de autobuze dotate cu WiFi, iar în orele de vârf orheienii circulă gratuit în transportul public. În doar trei luni, a fost construit cel mai mare parc de distracții din țară – OrheiLand, unde atracțiile și intrarea sunt gratuite. OrheiLand a devenit cartea de vizită a orașului Orhei, dar și a turismului intern, fiind vizitat de mii de oameni din țară și străinătate.

Prezent la reuniune, deputatul Marina Tauber le-a urat bun venit celor care au întregit echipa.

MARINA TAUBER, vicepreședite al Partidul Politic ”ȘOR”, deputat: „Suntem mândri că putem să vă spunem bine ați venit în echipa noastră din numele domnului Ilan Șor, pentru că el este sursă de inspirație pentru noi toți. Domnul președinte întotdeauna se ține de cuvânt și, orice n-ar fi și cum n-ar fi, oamenii și echipa întotdeauna au fost și rămân pentru el cea mai mare valoare.”

Cu un mesaj de mulțumire a venit și președintele formațiunii Ilan Șor, care a reiterat că partidul pe care îl conduce este singura forță politică care își îndeplinește angajamentele asumate.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Ideologia Partidului ”ȘOR” nu este pro-vest sau pro-est. Ideologia noastră constă în faptul că suntem convinși că putem singuri să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face. Am demonstrat prin exemplul Orheiului că, pas cu pas, este posibil oriunde. Vreau astăzi să vă mulțumesc că, în aceste vremuri dificile, ați decis să aderați la Partidul ”ȘOR”. Am mai spus-o că, puteți auzi multe despre mine, dar niciodată nu veți auzi că nu-mi respect promisiunile. Vreau astăzi să vă promit că nu veți regreta această alegere.”

Iar primarii care au aderat la Partidul ”ȘOR” declară că au făcut acest pas, deoarece sunt convinși că doar formațiunea condusă de Ilan Șor poate schimba lucrurile în țară și asigura un viitor decent cetățenilor.

ZINAIDA MOCANU, primarul comunei Obreja Veche, Fălești: „Am aderat la Partidul ”ȘOR , știind că e un partid care implementează proiecte în interesul oamenilor.”

IOSIF GOTLEVSCHI, primarul comunei Logofteni, raionul Fălești:”Am decis să mă alătur Partidului Politic ”ȘOR”, deoarece este aproape de oameni, realizează multe proiecte și nu doar fac promisiuni.”

Un alt primar susține că a făcut acest pas, deoarece a înțeles că nu-și mai poate onora promisiunile făcute cetățenilor

ANATOLIE GUDUMAC, primarul satului Trinca, raionul Edineț:” Pe parcursul s 23 de ani am fost membru al Partidului Democrat, vicepreședintele organizației raionale, membru al Consiliului Național. Am fost mașincă de dat voturi pentru PDM. MUSCA Spre marele regret am fugit toată viața de comuniști și socialiști și au trecut 23 de ani ca să mă întorc de unde m-am pornit – să mă unească iar cu ei.”

Am încercat să obținem o reacție din partea PDM, însă reprezentanții formațiunii nu au răspuns apelurilor noastre. Amintim că în ultimele săptămâni, 16 primari și peste 100 de consilieri locali șiau anunțat plecarea din alte formațiuni și au aderat la Partidul „ȘOR”. Totodată, doi deputați democrați – Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, s-au alăturat fracțiunii Partidului ”ȘOR” în Parlament,
care numără nouă deputați. În prezent, formațiunea are 59 de primari în diferite raioane ale țării .

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Sesizare la CC: Un socialist întreabă dacă alegerile parlamentare anticipate pot avea loc în aceeași zi cu cele prezidențiale

Deputatul socialist Vasile Bolea a depus marți, 19 mai, o sesizare la Curtea Constituțională (CC) …