22 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Ilan Șor: Am promis că voi transforma orașul Orhei, acum promit că voi transforma raionul Orhei | VIDEO

Liderul Partidului Politic ”ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a promis solemn, la forumul candidaților din Orhei ai formațiunii sale la alegerile locale generale din 20 octombrie, că va transforma raionul Orhei în cel mai frumos și dezvoltat raion din țară, așa cum a făcut și cu municipiul Orhei în ultimii 4 ani. Ilan Șor a avut o transmisiune video în direct la acest eveniment, care s-a desfășurat în acest week-end.

Sala în care a avut loc forumul candidaților în funcțiile de primar, consilier local și orășenesc ai Partidului Politic ȘOR a fost arhiplină. Ilan Șor, care a discutat în direct cu reprezentanții formațiunii sale de pe un ecran imens, a fost aplaudat și aclamat în picioare minute în șir. El a calificat evenimentul respectiv drept unul care va rescrie istoria raionului Orhei

ILAN ȘOR, președintele Partidul Politic ”ȘOR”, deputat: „Astăzi, avem, o misiune foarte importantă – să realizăm toate proiectele pe care cu succes le-am realizat în Orhei și Jora de Mijloc în fiecare localitate a raionului nostru iubit.”

De asemenea, atât Ilan Șor cât și Marina Tauber au menționat că Partidul Politic ȘOR este gata să continue lupta pentru viitorul Moldovei în pofida presiunilor și persecuțiilor din partea guvernării.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Suntem de neînvins. Nu putem să fim nimiciți. Împreună cu voi am construit în raion și în orașul Orhei acest partid timp de trei ani.”

Și candidații Partidului ”ȘOR” au vorbit despre proiectele formațiunii și determinarea acesteia de a schimba lucrurile nu doar la nivel local și raional, dar și național.

PAVEL VEREJANU, candidatul Partidului Șor la funcția de primar al municipiului Orhei: „Noi, cei din Partidul Șor suntem unicul partid care a demonstrat pe parcursul a 28 de ani de zile de independență că știm a face.”

VICTOR PERȚU, candidat la funcția de primar al sat. Peresecina, Partidul Politic ”Șor”: „Capitalul matern, grădinițele de copii… o să facem și în localitățile unde noi o să câștigăm.”

SERGIU LABLIUC, candidat la funcția de primar al comunei Jora de Mijloc: „Urmăm să revitalizăm viața comunei Jora de Mijloc, să dăm un nou impuls pentru dezvoltarea economică, să creem noi locuri de muncă.”

GRIGORE SVECLĂ , candidat la funcția de primar al com. Biești, Partidul Politic ”Șor”: „Fix așa cum s-a dezvoltat orașul Orhei trebuie să fie dezvoltat tot raionul Orhei.”

Precizăm că, Partidul ”ȘOR” a desemnat candidați în majoritatea localităților din țară. În raionul Orhei, formațiunea are 37 de candidați la funcția de primar.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Denunț la Procuratură împotriva lui Dodon. ANI și Fiscul vor verifica cheltuielile pentru vacanțele de lux

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a depus un denunț la Procuratura Generală pe numele lui Igor …