Știrea zilei

Ilan Șor: Actualul Parlament nu reprezintă interesele cetățenilor

La un an de la alegerile parlamentare, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, declară că actualul Legislativ de la Chișinău nu reprezintă interesele oamenilor, iar partidele politice, cu excepția Partidului „ȘOR”, au irosit un an pentru jocuri politice de culise.

„Timp de un an, acest Parlament a demonstrat că nu reprezintă interesele oamenilor, că nu poate și nu vrea să rezolve problemele cetățenilor”, a scris Ilan Șor pe pagina sa Facebook.

Ilan Șor a menționat că formațiunea politică condusă de el a fost singura preocupată de soluționarea reală a problemelor cetățenilor, restul partidelor axându-se doar pe luptele politice. În acest an, viața oamenilor s-a complicat și mai mult.

„Alte partide au irosit un an în luptele pentru putere și mișmașuri politice. Despre problemele oamenilor ei au cam uitat. În rezultat, produsele s-au scumpit cu 12%, prețul călătoriilor interurbane au crescut cu 25%, iar pensionarilor li se propune o indemnizație anuală de 700 de lei, adică câte doi lei pe zi”, scrie Șor.

Ilan Șor mai spune că, pe fundalul înrăutățirii vieții cetățenilor, formațiunea va susține protestele legale ale cetățenilor împotriva actualei guvernări.

Liderul partidului menționează că formațiunea politică condusă de el și-a respectat angajamentele asumate. Partidul a lansat și implementează proiecte de amploare în localitățile în care primari au fost aleși primari din partea Partidului „ȘOR”.

Partidul Politic „ȘOR” are șapte mandate în Parlament. La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, peste 8% (circa 118 mii voturi) dintre alegători au optat pentru Partidul „ȘOR”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

LIVE | Declarații de presă ale deputatului PP „ȘOR”, Denis Ulanov, cu tema „Incompetență sau rea intenție? Procedura de angajare a răspunderii, în contradicție flagrantă cu hotărârea Curții Constituționale”