Știrea zilei

Ilan Șor a răspuns la acuzațiile lui Igor Dodon: Atacurile nefondate în adresa Partidului ”ȘOR”, intenția de a pune vina pe umeri străini | VIDEO

Atacurile nefondate în adresa Partidului Politic ”ȘOR”, intenția de a pune vina pe umeri străini, dar și sustragerea atenției de la rezultatele nule ale guvernării sale. Astfel a calificat liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, afirmația lui Igor Dodon despre implicarea vicepreședintelui fracțiunii parlamentare a formațiunii Violeta Ivanov în coruperea deputaților PSRM. La rândul său, Violeta Ivanov l-a îndemnat pe șeful statului să nu răspândească în mass-media încă o minciună și susține că că acest lucru nu face față unui politician.

Potrivit lui Ilan Șor, socialiștii au pierdut pe toate fronturile, nu și-au onorat nicio promisiune și și-au dezamăgit chiar și propriii deputați, nemaivorbind de cetățeni. În opinia parlamentarului, acum socialiștii vor să îi acuze pe alții pentru erorile lor.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Declar cu toată responsabilitatea că nici doamna Violeta Ivanov și nici alți colegi de-ai mei nu se ocupă cu așa-zisă cumpărare de deputați. Ați putea măcar odată să priviți adevărul în ochi?! Nu puteți! Noi înțelegem foarte bine acum că voi căutați orice posibilitate, orice scandal pentru a sustrage atenția de la rezultatul absolut nul al guvernării voastre”.

La rândul său, Violeta Ivanov a declarat că toate încercările lui Igor Dodon de a o acuza în acest caz, nu au substanță.

VIOLETA IVANOV deputat Partidul Politic “ȘOR”: „Eu vreau să vă spun că Igor Dodon are o fantezie foarte bogată și, cu părere de rău, foarte dereglată. Dumnealui crede că în această țară toți trăiesc ca și el și ca rudele sale, care, adună, împart kulioace în dreapta și în stânga. Eu l-aș îndemna pe domnul Dodon să nu răspândească falsuri. Ceea ce a făcut el astăzi, este josnic, este jalnic și arată ce politică murdară duce dânsul”.

Totodată, Ilan Șor a subliniat că formațiunea pe care o conduce, spre deosebire de PSRM, își îndeplinește toate promisiunile și a dat drept exemplu Orheiul, Taraclia și multe sate, unde cu sprijinul Partidului ”ȘOR” sunt implementate proiecte de infrastructură și programe sociale. De asemenea, deputatul a venit cu o adresare direct către Igor Dodon.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Nu-ți băga nasul în echipa mea! Dacă vor mai urma atacuri asupra echipei mele, eu voi răspunde, dar deja nu pe Facebook! Și tu știi bine, că eu pot!”

Ilan Șor a mai adăugat că Igor Dodon și socialiștii au demonstrat odată în plus că sunt în stare să se lupte doar cu femeile și copiii. Cel mai recent exemplu fiind ”operațiunea combatantă” asupra OrheiLand-ului, când au intenționat să închidă nefondat parcul de distracții, trimițând acolo un grup de polițiști.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Observatorul Seismologic din Iordania: Explozia din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5

Explozia de marți din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5, a calculat …