Știrea zilei

Ilan Șor a fost propus pentru funcția de șef al Legislativului | VIDEO

Președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor a fost propus pentru funcția de șef al Legislativului de către deputații din formațiunea pe care o conduce. Anunțul a fost făcut de către deputatul formațiunii, Marina Tauber înainte de ședința de constituire a Legislativului. Totodată, cei 7 aleși ai poporului din partea partidului, au declarat că vor fi în opoziție parlamentară și au prezentat o serie de inițiative legislative ce vizează soluționarea unor probleme sociale.

În discursul său, Doamna deputat Marina Tuber a menționat că președintele fracțiunii, Ilan Șor, a demonstrat de fiecare dată că lucrurile imposibile pot deveni posibile, de aceea, anume el ar trebui să ocupe fotoliul de președinte al Parlamentului. Ce ține de promisiunile făcute în campania electorală, Tauber a spus că Partidul ”ȘOR” va realiza toate angajamentele pe care și le-a asumat în fața oamenilor.

Totodată, Marina Tauber a anunțat că cei șapte deputați ai formațiunii vor fi în opoziție, însă acest lucru nu-i va împiedica să vină cu iniţiative legislative menite să îmbunăţească viaţa oamenilor.

Marina Tauber a anunțat și despre inițiativele pe care fracțiunea Partidului Politic ”ȘOR” intenționează să le propună pentru a fi examinate și adoptate în mod prioritar în folosul cetățenilor.

De asemenea, fracțiunea Partidului ”ȘOR” intenționează să propună, în mod prioritar, anularea impozitelor pentru produsele vândute în magazinele sociale, dar și o inițiativă legislativă privind lipsirea deputaților de imunitate parlamentară. Amintim că la alegerile parlamentare din 24 februarie Partidul ”ȘOR” a obținut 7 mandate de deputat, devenind astfel unul din cei patru concurenți electorali care au acces în noul Parlament al Republicii Moldova. 5 deputați au fost aleși pe circumscripția națională, iar doi – Ilan Șor și Marina Tauber au obținut victorii incontestabile în circumscripțiile uninominale în care au concurat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Doamne, dă-mi minte și putere”: Reacția lui Chicu la opinia Mitropoliei despre cipuri și tehnologia 5G

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook față de …