Știrea zilei

Igor Dodon s-a supărat pe Năstase ? | VIDEO

Igor Dodon susține că acordul de neagresiune, între candidaţii PSRM şi blocul ”ACUM” la primăria capitalei, nu este respectat. În cadrul unei emisiuni televizate, șeful statului a dat de înțeles că s-a săturat de atacurile lansate în ultima perioadă de către Andrei Năstase, iar după data de 3 noiembrie, acesta ar putea să nu mai fie primit „la masa de discuții”. Andrei Năstase nu a răspuns la telefon pentru a comenta declarațiile.

Astfel, șeful statului spune că Andrei Năstase atacă din ce în ce mai dur, iar acest lucru ar fi făcut intenționat pentru a distruge coaliţia. Președintele susține că săptămâna viitoare, socialiștii vor convoca Consiliul Republican, iar în urma ședinței va trebui să decidă cum se vor mișca lucrurile mai departe.

În același timp, Igor Dodon se arată supărat de declarațiile făcute de Năstase, precum că acesta se va clarifica cu socialiștii și cu Dodon, după alegeri. În acest sens, președintele spune că îi propune să se uite la mandatele pe care le are. Să le împartă la 101 și să vadă câte procente are.

Totodată, Dodon spune că după data de 3 noiembrie se vor face toate socotelile și se va trage linie, iar cu unele persoane din alianța de guvernare probabil nu vor mai putea sta la masa de discuții.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Partidul „ȘOR” cere guvernării măsuri urgente pentru reintegrarea concetățenilor reveniți acasă

Partidul Politic „ȘOR” cere măsuri urgente pentru crearea condițiilor pentru cetățenii moldoveni care decid să …