Știrea zilei

Igor Dodon a plecat din nou la drum și din nou la Moscova | VIDEO

Igor Dodon a plecat din nou la drum și din nou la Moscova. Se întâmplă la doar două zile după negocierile cu socialiștii și democrații. În capitala Rusiei se află deja Zinaida Greceanîi, scrie presa. Șeful statului nu a anunțat despre deplasarea sa. Presa, însă, scrie că cei doi ar fi plecat de urgență să se consulte cu Vladimir Putin în privința procesului de negocieri, început între PSRM și PDM.

Potrivit unor surse media, Igor Dodon ar fi plecat astăzi în Federația Rusă, în timp ce președintele PSRM, Zinaida Greceanâi a ajuns acolo ieri. Deși până acum, șeful statului se lăuda pe rețelele de socializare cu deplasările sale, de această dată a preferat să tacă.

Purtătorul său de cuvânt, Carmena Sterpu nu a răspuns la telefon, iar șefa serviciului de presă a socialiștilor spune că nu știe nimic despre locul aflării Zinaidei Greceanîi.

Anterior, presa rusă l-a criticat dur pe Igor Dodon, declarând că el nu ar fi nici pe departe pro-Rusia. Totodată, rezultatele alegerilor obținute de către socialiști nu au îndreptățit speranțele pe care le-a avut unii reprezentanți ai elitei politice din Rusia, au declarat înalți oficiali de la Moscova.

Precizăm că, doar anul trecut, șeful statului a cheltuit peste două milioane de lei pentru deplasările peste hotare, cele mai multe fiind la Moscova. Totuși, experții declarau că aproape toate vizitele sale s-au soldat cu zero rezultate, președintele cheltuind banii statului în vânt.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Parlamentul, „paralizat” și astăzi. Opoziția: Guvernul, sub unele intenții „nobile” și „bune” vrea să ascundă scheme de afaceri | VIDEO

Parlamentul a fost „paralizat” și astăzi. La fel ca ieri, deputații din opoziție au boicotat …