Știrea zilei

Hoții au furat 120 de mii de lire sterline cu ajutorul unui aspirator

Bandele de hoți din Londra, echipați cu aspiratoare au furat monede de la contoarele parcărilor în sumă de zeci de mii de lire. Despre aceasta scrie Daily Mail.

La început, bandiții au făcut găuri în dispozitivul cu bani. Apoi au împins în interior furtunul aspiratorului și au aspirat banii.

Doar în cartierul Kensington și Chelsea din Londra, care are o suprafață destul de mică, în acest an bandiții au furat 120 mii de lire sterline.

Consiliul local nu exclude faptul că, pentru a lupta împotriva hoților, va fi necesar refuzul de a plăti în numerar pentru parcare și să treacă la plată utilizând o aplicație mobilă. Șoferilor ar putea să nu le placă acest lucru: conform unui sondaj sociologic, 70% dintre șoferi evită parcarea care poate fi plătită numai cu un smartphone.

În 2002, se mai scria că în orașul danez Kolding, hoții au forat o mică gaură în magazinul de bijuterii și au furat bijuterii în valoare de 12,8 mii dolari SUA cu un aspirator. Deoarece atacatorii nu au intrat înăuntru, alarma nu a funcționat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

China, acuzată că a ascuns morţii de COVID-19. 21 de milioane de dezabonări la telefonie în 5 luni

China a raportat aproximativ 3.000 de decese legate de Covid-19, dar numarul înregistrărilor telefonice şi …