Știrea zilei

Hoț cu tupeu: A cerut să vadă o bijuterie și a zbughit-o din loc | VIDEO

A venit în Capitală să se îmbogățească. Un tânăr de 19 ani, originar din raionul Cantemir, a ajuns în vizorul poliției după ce a sustras un telefon mobil și un lănțișor de aur direct din magazine. Făptașul a fost arestat pentru 72 de ore.

Potrivit ofițerilor de investigații, în primul caz, sub pretextul că vrea să și-l procure, acesta a sustras un telefon mobil dintr-un magazin de pe strada Calea Ieșilor. Făptașul a luat în mod deschis telefonul și a fugit într-o direcție necunoscută.

Tânărul însă nu s-a oprit aici. Aceeași schemă a folosit-o și într-un magazin de aur, de pe bulevardul Ștefan cel Mare. Sub pretextul de a vedea un lănțișor din aur, acesta a profitat de neatenția vânzătoarei și fugit cu el în mână.

Prejudiciul care l-a adus victimelor este de aproximativ 16 927 de lei. În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vina, iar bunurile sustrase urmează să fie returnate. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă amendă de până la 42 de mii de lei sau închisoare de până la 5 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cum pot moldovenii din străinătate să ajungă acasă cu avionul. Anunțul Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu precizări despre organizarea curselor charter excepționale …