Știrea zilei

Harry şi Meghan se supun Reginei. Vor renunţa la numele „Sussex Royal” dat companiei lor

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor folosi cuvântul „Royal” (n.r. regal) pentru noul lor brand, a anunţat un reprezentant al ducilor de Sussex. Cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă.

„Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească «Sussex Royal» în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020”, a spus un purtător de cuvânt al celor doi, conform Mediafax.

Reprezentantul cuplului a declarat că, având în vedere regulile specifice guvernului britanic în legătură cu utilizarea cuvântului „Royal”, Harry şi Meghan au fost de acord că noua lor organizaţie non-profit să nu poarte numele Sussex Royal Foundation

Ducele şi ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie la sfârşitul acestei luni pentru a-şi îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte de a se retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale.

Harry şi Meghan au discutat cu reprezentanţi şi membri ai familiei regale britanice cu privire la posibilitatea de a folosi sintagma „Sussex Royal” imediat după ce şi-au anunţat decizia de a se retrage din prim-planul activităţilor oficiale. Concluzia a fost că nu pot folosi cuvântul „royal” (regal) din cauza regulilor guvernamentale. De altfel şi cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă, arată BBC.

Presa britanică scrie că cei doi îşi vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, iar soţul său va avea mai multe apariţii publice, inclusiv la Royal Albert Hall şi la Westminster Abbey din Londra.

Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham şi tot atunci erau aşteptaţi să îşi lanseze şi brandul odată cu o fundaţie non profit cu acelaşi nume.

digi24.ro

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Coronavirus: Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, testat pozitiv la COVID-19

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anunţat biroul său …