Știrea zilei

Harry şi Meghan se retrag din rolurile de prim-plan din familia regală britanică. Reacţia Reginei

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au anunţat miercuri că intenţionează să facă un pas în spate din rolurile de prim-plan ca membri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar, urmând să-şi petreacă o parte din timp în America de Nord.

„Avem acum în plan să ne împărţim timpul între Regatul Unit şi America de Nord, continuând să ne onorăm datoria faţă de Regină, Commonwealth şi patronajele noastre”, au anunţat ducii de Sussex, într-un comunicat postat pe platforma Instagram, scrie stirileprotv.ro.

Harry şi Meghan, care în ultimele luni au vorbit despre dificultăţile de a trăi sub presiunea mediatică, au dat asigurări că au luat această decizie „după multe luni de discuţii„.

Mutarea parţială în America de Nord „ne va permite să ne creştem fiul într-o apreciere pentru tradiţia regală în care s-a născut, oferind în acelaşi timp familiei noastre spaţiul de a se concentra pe următorul capitol”, au mai explicat ei.

Regina Elisabeta a II-a este dezamăgită de decizia ducilor de Sussex de a renunţa la rolul în familia regală, scrie BBC. Nici Regina şi nici alţi membri ai Familiei Regale nu au fost anunţaţi anterior privind decizia ducilor de Sussex, scrie BBC. Ca urmare, cele mai importante persoane din Familia Regală sunt “dezamăgite şi rănite”.

Palatul Buckingham ar fi fost ”ţinut în întuneric” de Harry şi Meghan, iar decizia acestora este calificată drept “fără precedent”.

O altă problemă se referă la modul în care li se va asigura protecţia atunci când se vor muta în Canada, aşa cum au anunţat.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au anunţat miercuri că intenţionează să facă un pas în spate din rolurile de prim-plan ca membri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar, urmând să-şi petreacă o parte din timp în America de Nord

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cetăţenii ruşi au votat: Vladimir Putin va putea candida pentru încă două mandate | VIDEO

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir …