Știrea zilei

Grupul „Pro Moldova” îl va da în judecată pe deputatul democrat Nichiforciuc

Grupul Pro Moldova vine cu o reacție la acuzațiile deputatului democrat Eugen Nichiforciuc, precum că aceștia ar fi fost plătiți pentru a părăsi PDM. Deputații resping acuzațiile și susțin că-l vor acționa în judecată pe Nichiforciuc, scrie agora.md.

„Constatăm sporirea atacurilor calomnioase la adresa Pro Moldova. Este de înțeles supărarea și frustrarea celor din PDM care s-au pomenit cu un val de critici dure la adresa lor, după ce au ales trădarea țării pentru niște funcții și pentru siguranța unui grup restrâns din conducerea formațiunii.Acuzațiile aduse de deputatul Nichiforciuc sunt făcute cu bună știință pentru a decredibiliza Pro Moldova”, se arată în reacția grupului politic.

Pro Moldova respinge acuzațiile democratului și anunță că-l va acționa în judecată pe Eugen Nichiforciuc pentru calomnie, denigrare și fals în declarații.

Amintim că vicepreședintele PDM, Eugeniu Nichiforciuc, a declarat în cadrul unei emisiuni TV că deputații care au părăsit Partidul Democrat și au aderat la grupul Pro Moldova ar fi fost plătiți. Potrivit democratului sumele ar fi de 150-250 de mii de euro, plus plata lunară de 5.000 de euro.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Rezultatele testelor la COVID-19 pentru miniștrii din Guvern | VIDEO

Niciun membru al executivului nu este infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de …